x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Unde ne angajam in 2013: cele mai multe locuri de munca vor fi in vanzari si IT

Unde ne angajam in 2013: cele mai multe locuri de munca vor fi in vanzari si IT

de IncomeMagazine    |    10 Ian 2013   •   15:29
Unde ne angajam in 2013: cele mai multe locuri de munca vor fi in vanzari si IT
Sursa foto: Intact Images

Specialistii in recrutare ai site-ul BestJobs.ro au realizat o estimare a domeniilor cu cele mai multe locuri de munca in 2013, analizand fluctuatiile de pe piata muncii din ultimii trei ani. Astfel, cei mai mari angajatori se anunta a fi companiile din IT/Telecom si Vanzari. 

Anul acesta se asteapta o crestere a numarului locurilor de munca, mai ales in domeniile ce au prezentat si in ultimii ani o evolutie pozitiva. O prima premisa pentru crestere este reprezentata de un raport recent al Comisiei Europene privind economia statelor din Uniunea Europeana (UE). Astfel, membrii Comisiei arata ca in 2013, cel mai probabil, tarile din UE vor incepe usor sa iasa din cea mai grava recesiune a ultimilor decenii, desi au rezerve fata de o recuperare economica.

In cazul in care se mentine tendinta din ultimii trei ani, si in 2013 cele mai mari sanse de angajare vor avea cei care isi cauta un loc de munca in Vanzari, IT/Telecom, Inginerie si Finante, in contextul in care numai in 2012 job-urile din Vanzari au crescut cu o rata anuala de 25%, in timp ce numarul locurilor de munca din IT a urcat in 2012 cu 131% fata de anul trecut.

Citeste AICI despre domeniile cu cele mai multe posturi disponibile


Citeste si
O noua schimbare a profilului de Facebook
Află care sunt cele mai fiabile maşini second-hand
Cat costa un loc de parcare in Bucuresti
Descoperire revoltătoare la CFR: Cine fură de fapt şinele de cale ferată
Top 10 cele mai mari venituri din avocatură

×
Subiecte în articol: locuri de munca agent de vânzări IT