x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Operatiunea Ceata si fum Basescu catre Parlament:""Dumnezeu sa-i ierte"

Basescu catre Parlament:""Dumnezeu sa-i ierte"

21 Apr 2007   •   00:00

Sfarsit de saptamana. Brasov. Vreme: frumoasa. Ocupatie: baie de multime. Suficient pentru a ne da seama ca este vorba de Traian Basescu , fost presedinte, aflat in Brasov pentru o vizita de doua ore, desigur nu in campanie electorala.
Basescu fost asteptat de circa 1.000 de persoane in Piata Sfatului, zvonuri privind venirea sa in oras, incepand sa circule de vineri. Printre simpatizanti...lume cunoscuta. Adica presedintele Partidului Liberal Dermocrat, Theodor Stolojan, aflat la Brasov, conform declaratiilor sale, pentru a preda cursuri la Universitatea Transilvania.

In drumul spre Piata Sfatului, strabatut pe jos de presedintele suspendat, zeci de persoane aflate la acea ora pe strada l-au aplaudat, s-au fotografiat cu el, au primit autografe si i-au transmis mesaje de sustinere.
Traian Basescu a transmis brasovenilor sa aiba incredere in el "asa cum am eu incredere in oameni, in toti romanii, pentru ca nu o sa-i insel". "Nu voi inceta sa arat ce este rau si ce trebuie schimbat, iar un guvern loial poporului roman trebuie sa schimbe ce trebuie schimbat si nu trebuie sa ascunda"
Intrebat ce mesaj ii transmite Parlamentului, Traian Basescu a raspuns scurt: "Dumnezeu sa-i ierte".

Pe parcursul vizitei singurul eveniment deosebit a fost explozia unei fumigene, la cativa metri de Basescu, aruncata in Piata Sfatului de un tanar microbist brasovean, prins de fortele de ordine si condus la Politie.

×
Subiecte în articol: basescu operatiunea ceata si fum