x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Alexandru Tomescu, dat afară de portar înainte de concert

Alexandru Tomescu, dat afară de portar înainte de concert

de Roxana Ioana Ancuta    |    10 Mai 2010   •   00:00

America, ţara tutror posibilităţilor!? No way. România a bătut de mult recordul, câştigându-şi renumele ăsta. Încă un exemplu memorabil care ne face de râsul lumii.

Violonistul Alexandru Tomescu, aflat în plin turneu prin ţară cu vioara Stradivarius, a poposit azi la Braşov. La Cercul Militar, începând cu ora 19:00 urmează să-şi susţină concertul. Ca orice artist care se respectă, acesta, împreună cu Horia Mihai, colegul său, a venit cu trei ore mai devreme la Cercul Militar pentru repetiţii.

Stupoare însă, au fost daţi afară din instituţie, de un portar "supărat rău",  pe motiv că "nu aveţi ce căuta aici, la ora aceasta. Concertul începe la 19:00". "Este penibil ce s-a întâmplat şi recunosc că este pentru prima dată când mă lovesc de aşa ceva, după ani şi ani de concerte şi turnee prin toată lumea. Ar fi trebuit să repetăm puţin înaintea concertului, însă nu ni s-a permis de către portar. Erau veniţi şi câţiva ziarişti, pentru interviuri, şi am fost daţi cu toţii afară".

Drept urmare, Tomescu şi Mihai vor ajunge cu 5 minute înainte la Cercul Militar şi vor concerta, în prima parte a spectacolului, în hainele de stradă. Aviz altor portari: Alexandru Tomescu îşi continuă turneul, astfel că mâine va fi la Sibiu, pe 14 mai la Baia Mare, pe 15 mai la Bistriţa, pe 18 mai la Timişoara, pe 20 mai la Constanţa, pe 21 mai la Piteşti şi pe 25 mai la Bucureşti. 

×
Subiecte în articol: Alexandru Tomescu