x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ateliere atractive de lut polimeric

Ateliere atractive de lut polimeric

de Magdalena Popa Buluc    |    30 Iun 2020   •   21:05
Ateliere atractive de lut polimeric

Ovalsart, în parteneriat cu Asociatia Pro Valores și Surprise Box București, organizează începând cu 6 iulie ateliere de modelaj cu lut polimeric.  

Olesea Savvateeva, artist handmade cu mare experiență, vă invită într-o oază de distracție, recreere, dar și de terapie prin artă. Vă veți bucura și veți învăța să modelați diverse figurine, bijuterii şi alte accesorii într-o atmosferă plăcută şi relaxantă.

Veți avea posibilitatea să cunoșteți lutul polimeric, un material viu colorat, rezistent si ușor de modelat, din care cu siguranță veți reuși să creați diverse obiecte deosebit de frumoase.  

Atelierele, atactive pentru cei mici și foarte “liniștitoare” pentru părinți vor avea loc în fiecare zi de luni pana joi, între orele 17,30 – 20,00, la sediul Ovalsart din zona bulevardului Moșilor din București.

Locurile sunt limitate. Datorită restricțiilor impuse de combaterea Covid 19 la fiecare atelier se vor respecta toate regulile de igienă și vor fi acceptati maxim 4 participanți.

Preturile sunt atractive, există mai multe module și includ materialele și ustensilele de lucru. La finalul atelierului fiecare participant va pleca cu obiectul realizat.

Atelierele pot fi ținute atât în limba română, cât și în limba rusă.

×
Subiecte în articol: Ovalsart