x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Cirque du Soleil, la Bucureşti

Cirque du Soleil, la Bucureşti

07 Noi 2011   •   21:00

Compania internationala Cirque du Soleil va prezenta spectacolul 'Saltimbanco' la Bucuresti, in Pavilionul Central din complexul Romexpo, zilnic, in perioada 8-12 februarie 2012, informeaza organizatorii, Events. 'Saltimbanco' este cel mai longeviv spectacol al Cirque du Soleil si a fost prezentat incepand cu 1992 de nenumarate ori, cu casa inchisa, publicului din intreaga lume, fiind vizionat de peste 11,5 milioane de fani entuziasti. In 2007, spectacolul a fost readaptat. 'Saltimbanco' este o sarbatoare caleidoscopica si captivanta, dedicata agilitatii si artei, cu o distributie de 50 de artisti de mare calibru. Atat reprezentatiile solo, cat si coregrafiile de grup constituie momente de acrobatie unice, uluitoare si in acelasi timp demonstratii incredibile de forta.

Pornind, in 1984, de la un grup de 20 de artisti de strada, Cirque du Soleil este in prezent o importanta organizatie cu sediul in Québec, ce ofera divertisment de inalta tinuta artistica. Compania are acum peste 1.300 de artisti din aproape 50 de tari.

Din 15 noiembrie, biletele pentru reprezentatiile de la Bucuresti vor fi disponibile pe www.eventim.ro sau in reteaua Eventim din magazinele Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Biletele au preturi cuprinse intre 120,38 lei si 437,76 lei.

×
Subiecte în articol: arte