x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale De 1 mai, Circul Naţional din China vine în Capitală

De 1 mai, Circul Naţional din China vine în Capitală

de Alex Revenco    |    27 Apr 2012   •   16:04
De 1 mai, Circul Naţional din China vine în Capitală

Pentru prima oara in Romania, Circul National din China prezinta un spectacol fascinant de muzica, costume de scena multicolore, decoruri impresionante si, mai presus de toate, cel mai mare show acrobatic din lume. Fiecare numar din programul spectacolului uimeste prin diversitate sI exotism, din componenta ansamblului facand parte artisti care si-au dedicat viata circului inca de la varsta de trei ani. Prin exercitii extrem de dure, acestia au dobandit o flexibilitate iesita din comun, prezentand de fiecare data, cu dedicatie sI motivatie, faimoasa poveste despre arta orientala. Iar povestea este spusa intr-un mod original, corpurile acrobatilor sfidand legile gravitatiei si promovand traditia circului din Orientul Indepartat, cu o vechime de peste doua sute de ani.

Sportivi sI actori profesionisti
Show-ul de la Bucuresti, prezentat de Christian Ratscher Veranstaltungsmanagement, continua povestea de succes a Circului National din China, cu gimnasti profesionisti, artisti reputati, personalitati din lumea operei si actori faimosi, care garanteaza formula unui spectacol incredibil. Spectacolul nu va contine numere cu animale sau clovni, accentul fiind pus pe exercitii de gimnastica si echilibristica, demonstrand o comuniune perfecta intre corp si spirit. Circul National din China a luat fiinta cu doisprezece ani in urma, de atunci sI pana acum evoluand in sute de spectacole sustinute in fata a milioane de spectatori din lumea intreaga.

In fiecare an producatorul Raoul Schoregge si echipa sa reusesc sa aduca turneele Circului National in centrul atentiei iar in 2012, pentru prima oara, turneul ajunge sI la noi in tara. De fiecare data, la spectacolele sustinute de artistii chinezi, critica de specialitate se intrece in elogii in timp ce publicul iti arata aprecierea prin ovatii si aplauze in picioare. Ultimele bilete la spectacolul de la Sala Palatului, de 100, 150, 200, 250 sI 300 de lei, se gasesc pe www.eventim.ro, la casa de bilete a Salii Palatului, magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti sI Humanitas

×
Subiecte în articol: arte