x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Expoziția personală de pictură și grafică a artistului Aurel Pătrașcu la Artoteca Bibliotecii Metropolitane Bucureşti

Expoziția personală de pictură și grafică a artistului Aurel Pătrașcu la Artoteca Bibliotecii Metropolitane Bucureşti

de Magdalena Popa Buluc    |    14 Iul 2021   •   16:02
Expoziția personală de pictură și grafică a artistului Aurel Pătrașcu la Artoteca  Bibliotecii Metropolitane Bucureşti

Biblioteca Metropolitană București (BMB) prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism a Primăriei Municipiului București anunţă vernisajul expoziției de pictură și grafică a artistului Aurel Pătrașcu miercuri, 14 iulie, începând cu ora 18:00, la Artoteca BMB.

Aurel Pătrașcu, absolvent al Academiei Naționale de Artă din București, promoția 1992, este membru titular al Uniunii Artiştilor Plastici din România. Lucrările artistului au putut fi admirate în cadrul a numeroase expoziţii personale și de grup atât în țară, cât și în străinătate.

Expoziţia face parte din cadrul Stagiunii Permanente de Artă Plastică „Temeiuri” și este curatoriată de reputatul critic de artă Radu George Serafim și de Carmen Olteanu, pictor și doctor în arte plastice.

Iubitorii de artă sunt aşteptaţi să viziteze expoziţia în perioada 14 iulie - 4 august, gratuit, conform programului Artotecii BMB, la adresa Șoseaua Mihai Bravu, Nr. 4. Ca de fiecare dată, evenimentul se va desfășura în condiții de deplină siguranță atât pentru public, cât și pentru personal, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

 

×