x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Jurnalul îţi oferă miercuri, 8 ianuarie, o carte care te pune pe gânduri: "Luminați de amintirile celor plecați în alte lumi. Mica enciclopedie a sufletului"

Jurnalul îţi oferă miercuri, 8 ianuarie, o carte care te pune pe gânduri: "Luminați de amintirile celor plecați în alte lumi. Mica enciclopedie a sufletului"

07 Ian 2020   •   13:48
Jurnalul îţi oferă miercuri, 8 ianuarie, o carte care te pune pe gânduri: "Luminați de amintirile celor plecați în alte lumi. Mica enciclopedie a sufletului"

Cântărind sau nu 21 de grame, dovedit sau nu de știința convențională, sufletul este cu mult mai mult decât o noțiune teologică sau un simplu un instrument de cult! Cartea oferită miercuri de Jurnalul îţi deschide perspective noi asupra celui mai misterios şi esenţial element al omului: sufletul.

Iată ce subiecte poţi citi în volumul "Luminați de amintirile celor plecați în alte lumi. Mica enciclopedie a sufletului":

- Sufletul este nemuritor? Relația cu spiritul, dar și cu trupul, cu "realitatea” și cu transcendența, cu mintea rațională și cu conștiința religioasă - un ghem de controverse.

- Luminați - dar și sancționați! - de sufletele celor duși: de la Cartea Morților egipteană și judecata lui Osiris la Cântecul ăl Mare din Ținutul Gugulanilor și legătura cu sufletele pieriților a momârlanilor, urmașii dacilor.

- Al Treilea Ochi, glanda pineală, ayahuasca și „molecula sufletului”: de ce a cheltuit Pentagonul zeci de milioane de dolari pentru a le studia?

- Iisus, un suflet venit din inima Universului? Îngerii sunt trimișii altor lumi? Călătoria astrală a sufletelor.

Nu rata miercuri, 8 ianuarie, o carte de mare impact: "Luminați de amintirile celor plecați în alte lumi. Mica enciclopedie a sufletului"! Împreună cu Jurnalul, la preţul de 15,9 lei.

 

×