x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte La Bucureşti s-a deschis prima librărie care plătește cititorii care iau o carte!

La Bucureşti s-a deschis prima librărie care plătește cititorii care iau o carte!

07 Noi 2019   •   16:14
La Bucureşti s-a deschis prima librărie care plătește cititorii care iau o carte!

Premieră în România şi probabil în întreaga lume. Zilele trecute s-a inaugurat Integral Booktique, prima librărie din lume care a lansat prețurile negative!

Una dintre cele mai importante edituri din România a deschis prima libărie proprie, pe Bulevardul dul Magheru din Bucureşti, cunoscut în trecut drept Bulevard al Cărţilor. Directorul Costel Postolache, un om cu spirit aparte, a ţinut să facă inaugurarea într-un stil propriu, după cum se observă din fotografiile alăturate: în ritmuri de clarinet, cu invitaţi îmbrăcaţi după moda de odinioară.

Şi dacă tot e un evenimnent special, cei de la Editura Integral au lansat un concept nemaiîntâlnit: în librăria din incinta fostului Hotel Ambasador se oferă bani cititorilor care iau o carte! Trebuie să-i treceţi pragul pentru a afla mai multe amanunte!

Puteţi răsfoi volume interesante, într-o atmosferă caldă şi prietenoasă, dar puteţi comanda cărţi în continaure de pe site-ul www.eIntegral.ro, unde veţi găsi o gamă variată de autori şi de titluri.

×