x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Lady Gaga şi-a anulat nunta cu Christian Carino

Lady Gaga şi-a anulat nunta cu Christian Carino

20 Feb 2019   •   19:16
Lady Gaga şi-a anulat nunta cu Christian Carino

Se pare că diva pop Lady Gaga nu va păşi deocamdată în faţa altarului. Cântăreaţa şi actriţa şi-a anulat nunta pe care o plănuia cu agentul şi iubitul său Christian Carino, relatează online ziarul spaniol ABC.

Un purtător de cuvânt al artistei a dezvăluit revistei People că lucrurile nu mai funcţionau între cei doi, precizând că Lady Gaga şi Christian Carino au rupt relaţia de ceva timp. 

În octombrie anul trecut, artista îşi anunţa logodna cu prilejul discursului de acceptare a premiului Women in Hollywood, oferit de revista ELLE, în care l-a numit pe Carino "logodnicul meu", confirmând astfel zvonurile care circulau de ceva timp. 

Lady Gaga şi Christian Carino şi-au început relaţia în urmă cu aproape un an. Potrivit surselor, în vara anului trecut, Carino ar fi cerut-o în căsătorie pe celebra cântăreaţă. 

Artista se bucură de un imens succes după apariţia sa în filmul "A Star Is Born" şi, deşi ea şi Carino se pregăteau să meargă la altar, cântăreaţa a anulat în ultimul moment nunta.

Ceea ce i-a uimit pe toţi a fost faptul că Lady Gaga nu l-a menţionat deloc pe viitorul ei soţ în discursul de mulţumire, după ce a primit premiul Grammy pentru cel mai bun duet pop pentru piesa "Shallow", pe care o cântă împreună cu actorul Bradley Cooper în filmul "A Star Is Born". 

Potrivit revistei People, celebra cântăreaţă s-a despărţit săptămâna trecută de iubitul său, iar Christian este devastat. El încearcă disperat să o facă pe Gaga să se răzgândească şi să se împace, dar artista îl refuză. Deşi cariera ei este în plin avânt, se pare că în viaţa personală lucrurile nu stau la fel de bine.

Filmul "A Star Is Born" a primit două nominalizări la gala premiilor Oscar, care are loc duminica aceasta la Los Angeles: Gaga a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriţă, iar pentru piesa "Shallow", cântată în duet cu Bradley Cooper, pentru cel mai bun cântec original.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Lady Gaga nunta anulat christian carino