x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Liam Neeson a fost acuzat de rasism după ultima dezvăluire

Liam Neeson a fost acuzat de rasism după ultima dezvăluire

04 Feb 2019   •   22:36
Liam Neeson a fost acuzat de rasism după ultima dezvăluire

Liam Neeson a stârnit controverse rasiale după ce a vorbit în premieră despre un incident din trecut. Conform Dailymail, acesta a reacționat în mod extrem când a auzit că o persoană iubită a fost violată cât timp el călătorea.

Într-un interviu în care își promova noul film, Cold Pursuit, actorul de 66 de ani a explicat cum a ieșit pe străzi, căutând un „negru” pentru a-l omorî, încercând să se răzbune.

Mai apoi, el a fost făcut „rasist” pe Twitter și că ar trebui „să fie interzis la Premiile Oscar”.

În noul film, celebrul actor interpretează rolul unui tată care vrea să se răzbune după ce fiul său a fost ucis într-un scandal legat de droguri. Neeson a dezvăluit că înțelege motivația personajului.

„Există ceva primar, Doamne ferește dacă cineva din familia ta a fost rănit în condiții criminale”.

El a spus asta după ce a venit acasă dintr-o călătorie acum mulți ani și a fost informat că o persoană iubită a fost violată.

Liam a spus: „S-a descurcat cu situația în cel mai extraordinar mod. Dar reacția mea imediată a fost să întreb dacă știa cine e. Nu știa. Am întrebat ce culoare era, iar ea a spus că era negru”.

„M-am plimbat pe străzi, sperând că voi fi... abordat de cineva, îmi e rușine să spun asta, am făcut-o timp de o săptămână, sperând că un negru ar ieși dintr-un bar și s-ar lua de mine. Asta pentru a-l omorî”.

 

×
Subiecte în articol: liam neeson rasist interviu cold pursuit