x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Fata lu’ tata Richards

Fata lu’ tata Richards

de Alex Revenco    |    17 Mar 2011   •   21:34
Fata lu’ tata Richards

156816-03-07tv-34.jpgFiica legendarului chitarist de la Rolling Stones are 25 de ani şi a fost arestată la New York, fiind pusă sub acuzare pentru po­sesie de droguri şi vandalizare cu graffiti. Theodora a fost surprinsă în timp ce scria cu graffiti pe zidul unei clădiri din Manhattan, şi după arestare poliţiştii au găsit asupra ei câteva grame de marijuana şi opt pastile de hidrocodonă, din categoria „substanţelor interzise”. Ea a refuzat oferta procurorilor de a efectua două zile de muncă în folosul co­mu­nităţii şi de a ur­ma, timp de o zi, un curs de informare despre substanţele care dau dependenţă. Theodora Richards a fost eliberată fără să plătească cauţiune, ea fiind însă obli­gată să se prezinte, la 21 aprilie, la Curtea Supremă din New York, unde va fi audiată. Fiica lui Keith Richards şi a fostului model Patti Hansen a apărut în diverse campanii publici­tare lansate de branduri importante din lumea modei precum Tommy Hilfiger, Bur­berry sau Ann Taylor. De asemenea ea a apărut în paginile revistelor Vogue, Elle, Glamour şi pe coperta publicaţiei Rolling Stone.

 

Discuri pentru Player
Pearl Jam - Live on Ten Legs. Celebrul grup punctează douăzeci de ani de activitate prin lansarea unei compilaţii live, cu optsprezece piese vechi şi noi. Albumul e alcătuit din piese înregistrate (de inginerul de sunet John Burton) în timpul turneelor efectuate între anii 2003 şi 2010. Toate piesele au fost remixate şi remasterizate de Brett Eliason, vechiul colaborator al grupului.

Sully Erna  - Avalon. Primul album solo (de studio) înregistrat de excelentul voca­list al trupei Godsmack, realizat după şapte ani de muncă. Fără să afecteze activitatea Godsmack, Erna a profitat de faptul că ai săi colegi erau ocupaţi cu proiectul Anther Animal şi a reuşit să-şi termine propriul album. El a mărturisit: „Cred cu tărie că «Avalon» este cea mai bună lucrare realizată vreodată”.

White Lies  - Ritual. Al doilea album de studio al formaţiei britanice a fost produs de Alan Moulder şi Max Dingel în Assault & Battery Studios din Londra. După spectaculosul lor debut, „Ritual” a avut parte de recenzii „amestecate” din partea criticilor de specialitate. Potrivit Metacritic, noul album a înregistrat 58 de puncte (din maxim 100), în urma a 23 de prezentări.

×
Subiecte în articol: arte muzica