x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Nume grele din lumea muzicii premiate la gala NME Awards 2020

Nume grele din lumea muzicii premiate la gala NME Awards 2020

14 Feb 2020   •   15:06
Nume grele din lumea muzicii premiate la gala NME Awards 2020

Cântăreţele Taylor Swift, Billie Eilish şi Courtney Love se numără printre artiştii care au fost premiaţi la gala NME Awards, organizată la O2 Academy Brixton din Londra.

Taylor Swift a avut o apariţie surpriză la această gală, unde a primit trofeul NME la categoria "cel mai bun artist solo din lume", în care vedeta americană i-a învins, printre alţii, pe Beck, Lizzo, Billie Eilish şi Lana Del Rey.

Billie Eilish şi-a continuat seria de victorii din acest an şi s-a impus la categoria "cel mai bun cântec pe plan mondial" cu piesa "Bad Guy", în timp ce Lana Del Rey a fost şi ea una dintre câştigătoarele galei, după ce materialul ei discografic intitulat "Norman F***ing Rockwell" a triumfat la categoria "cel mai bun album din lume".

1975 a fost desemnată cea mai bună trupă britanică, iar Slipknot a câştigat premiul NME pentru cea mai bună trupă din lume.

Cel mai bun artist live a fost desemnat grupul Foals, premiul pentru cel mai bun videoclip a revenit cântăreţului Yungblud cu single-ul "Original Me", iar Glastonbury a fost desemnat cel mai bun festival din lume.

În cadrul aceleiaşi gale, cântăreaţa Courtney Love a dezvăluit pe scenă, în timp ce era recompensată cu Icon Award, că acest trofeu special o ajută să sărbătorească 18 luni de când a renunţat la alcool.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: taylor swift billie eilish Courtney Love