x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIDEO - Originalitatea unui preot catolic a fost sancţionată de superiorii lui

VIDEO - Originalitatea unui preot catolic a fost sancţionată de superiorii lui

30 Dec 2015   •   16:52
VIDEO -  Originalitatea unui preot catolic a fost sancţionată de superiorii lui

Un preot catolic din Filipine a fost sancţionat temporar de dioceza lui, care nu a apreciat ideea lui Falbert San Jose de a folosi un hoverboard la oficierea slujbei de Crăciun, cu toate că înregistrarea video în care el se deplasează printre credincioşi cu ajutorul plăcii cu două roţi a devenit celebră pe întregul mapamond, relatează EFE miercuri.

Dioceza din San Pablo, din provincia Laguna din nordul ţării, a difuzat un comunicat în care şi-a cerut scuze pentru cele întâmplate şi a anunţat că prelatul 'va lipsi pentru o perioadă din parohie' (Nuestra Senora de la Medalla Milagrosa), potrivit portalului de ştiri Phil Star.

'Poţi să inovezi, să fii creativ, dar atât creativitatea, cât şi inventivitatea au limite. Genul acesta de exemple a generat agitaţie în rândul publicului, motiv pentru care episcopul va sta de vorbă' cu părintele Falbert San Jose, a declarat un reprezentant al Conferinţei Episcopilor Catolici din Filipine, Jerome Secillano. El a precizat că acest organism îşi va putea exprima o poziţie oficială referitoare la delicatul subiect doar după viitoarea sa reuniune, la sfârşitul lunii ianuarie 2016.

Originalul preot nu a făcut, deocamdată, niciun comentariu pe această temă.



×
Subiecte în articol: preoti preot sanctiune superiori video