x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cum își antrenează creierul fiecare zodie în parte

Horoscop. Cum își antrenează creierul fiecare zodie în parte

11 Noi 2019   •   14:59
Horoscop. Cum își antrenează creierul fiecare zodie în parte
Sursa foto: pixabay.com

Exercițiile pentru creier sunt extrem de importante pentru dezvoltarea noastră, ca ființe raționale. Dacă tot ce facem este să ne hrănim mintea cu informații adunate de pe site-urile de socializare, viitorul nu arată tocmai bine.

Publicația Your Tango a pregătit o listă cu modul în care fiecare zodie în parte își antrenează creierul.

Berbec

Fie că își dau seama sau nu, Berbecii sunt stimulați intelectual de discuții în contradictoriu. Un alt mod prin care își antrenează creierul constă în încercarea de a arăta că au dreptate.

Taur

Spiritualitatea este foarte importantă pentru Tauri, dar nu din punct de vedere religios, ci mai degrabă când vine vorba de dezvoltarea creierului. Taurii vor medita pentru a-și găsi liniștea.

Gemeni

Gemenilor le place să-și antreneze creierul gătind, uitându-se la filme și citind. Aceștia iubesc să petreacă timp singuri, fiind momentul în care pot să-și antreneze creierul.

Rac

Racii sunt dispuși să încerce orice e nou. În încercarea de a-și antrena creierul, aceștia sunt gata să încerce tot felul de lucruri noi. Noi mâncăruri, noi locuri, noi stiluri de viață.

Leu

Leii sunt fericiți în momentul în care îi mulțumesc pe cei din jur, iar pentru a face asta trebuie să fie extrem de creativi. Această creativitate îi ajută să-și atreneze creierul zilnic.

Fecioară

Fecioarele sunt destul de leneșe, motiv pentru care nu o să caute tot timpul să fie stimulate intelectual. În schimb, acestea sunt gata mereu să stea în fața televizorului pentru a se uita la un film, iar pentru ele asta înseamnă un mod de a cunoaște noi realități.

Balanță

Balanțele își antrenează creierul citind. Astfel, acestea reușesc să-și îmbogățească vocabularul și să învețe lucruri noi.

Scorpion

Scorpionii își antrenează creierul învățând. Aceștia pot acorda ore în șir acumulării de noi informații pe subiecte care le stârnesc interesul.

Săgetător

Săgetătorii își antrenează mintea zilnic prin tot ceea ce fac. Aceștia au tendința să analizeze fiecare lucru care le iese în cale și nu au niciun moment de pauză când vine vorba de a înțelege mai bine ce se întâmplă în jurul lor.

Capricorn

Capricornii iubesc să își antreneze mintea. Acestora le place să joace tot felul de jocuri, fie că e vorba de jocuri clasice sau de jocuri pe calculator, acesta este modul lor preferat de a-și hrăni creierul.

Vărsător

Vărsătorii sunt mereu cu o carte în mână, fie scrisă de ei, fie una pe care pur și simplu au ales să o citească. Acestora le place să se piardă în ficțiune.

Pești

Peștii gândesc tot timpul mult prea mult. Analizează la nesfârșit tot ce li se întâmplă și vor să înțeleagă în amănunt totul, astfel aceștia își antrenează creierul tot timpul.

×