x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 6 - 12 decembrie. Taurii trebuie să fie atenți la bani. Scorpionii își pot exprima dorințele

Horoscop săptămânal, 6 - 12 decembrie. Taurii trebuie să fie atenți la bani. Scorpionii își pot exprima dorințele

05 Dec 2021   •   11:50
Horoscop săptămânal, 6 - 12 decembrie. Taurii trebuie să fie atenți la bani. Scorpionii își pot exprima dorințele
Sursa foto: Pixabay.com

Berbec

Săptămâna aceasta, există avantaje și oportunități în carieră. Poți obține beneficii suplimentare la locul de muncă. Acesta este un moment bun pentru a discuta cu managerul despre mai mult timp liber, un program mai flexibil sau chiar mai mulți bani. Totodată, îți dai seama că deții informații importante legate de cariera ta, de o invenție sau de o nouă direcție. 

Taur

Auzi despre cineva care se căsătorește sau chiar tu îți planifici propria nuntă. Asta te face să te gândești la obligațiile și beneficiile pe care le aduce căsătoria. Te tentează să te aventurezi cu investițiile tale și visezi la câștiguri pe piața criptomonedelor. Însă este bine să fii mai precaut. Această perioadă îți aduce mai degrabă confuzie, afirmații neadevărate și exagerări. 

Gemeni

Ești în formă cu finanțele, așa că este momentul să te obișnuiești să-ți calculezi bugetul, să vezi în ce investești și pentru ce cheltuiești. Pe de altă parte, este momentul ca relația ta de iubire poate deveni publică, așa că fă anunțul în fața familiei și a prietenilor. Poate chiar te logodești. 

Rac

Întâlnești o persoană interesantă, îți lărgești orizonturile. Este timpul să cunoști un nou posibil partener romantic. Dacă ai deja unul, începeți să vă faceți planuri de viitor. Pe de altă parte, vei decide să-ți perfecționezi cunoștințele profesionale. 

Leu

Faci un pas înainte pentru a prelua controlul, mai ales că aceasta este a doua natură pentru tine. Fie vei prelua conducerea echipei din care faci parte, fie  gestionezi o criză la serviciu cu grație și aplomb. Folosește-ți talentele naturale pentru dezvoltarea companiei. În viața personală vei avea parte de momente picante cu iubitul. 

Fecioară

Îți examinezi obligațiile într-o relație, iar o conexiune amoroasă ar putea deveni mai puternică. Vei discuta cu iubitul tău despre cum contribuie fiecare la parteneriatul vostru. Acest lucru vă poate ajuta să duceți această relație la următorul nivel. Totodată, vrei să-l prezinți părinților. Familia ta discută unde vă veți petrece sărbătorile. 

Balanță

Înveți mai multe despre tine. Schimbarea poveștii tale ar putea fi cheia prosperității tale viitoare. Analizează-ți convingerile cu privire la bani. Este posibil ca aceste credințe să fi fost formate în copilărie. Te crezi un cheltuitor sau cumpătat? Ai făcut economii sau uiți complete de securitatea financiară? La serviciu închei un nou acord pe care vrei să-l semnezi repede însă lucrurile se tărăgănează deocamdată. 

Scorpion

Acum oamenii te ascultă când vorbești, așa că este timpul să spui ce dorești. În același timp, atunci când asculți, aduni o mulțime de informații din conversațiile din jurul tău. Poți cere favoruri în timp ce descoperi secretele altor persoane. Vrei să te implici în investiții speculative despre care vorbesc toți. Însă ai grijă să nu te trezești cu ochelari roz și să nu vezi realitatea. 

Săgetător

Găsești acum calea spirituală către prosperitate. Poate vrei să spui o rugăciune în timp ce te uiți la lista cu obiective. Totodată, o modalitate bună pentru a-ți crește încrederea este să-ți amintești succesele din trecut. Ia în considerare momentele grele prin care ai trecut și deciziile corecte pe care le-ai luat. Și apoi reconectează-te la bunici, străbunici și strămoșii tăi. Sunt mulți oameni care te ajută.

Capricorn

Ți se cere să preiei conducerea la locul de muncă iar ceilalți vor fi martori la puterea ta. Asta înseamnă mai multă responsabilitate  dar arată grozav CV-ul tău. Lucrează și la abilitățile tale psihice. 

Vărsător

Oportunitățile de carieră vin atunci când îți pui o dorință. Este timpul să-ți activezi latura spirituală. Este o idee bună să-ți scrii obiectivele. Totodată, acordă atenție prietenilor tăi. Spune-le ce mult îi apreciezi. Poți face asta sunându-i, trimițându-le mesaje și chiar felicitări prin poștă. 

Pești

Acum înveți ceva nou, poți să îți extinzi cunoașterea. Vrei chiar să urmezi un curs sau poate te pregătești să le predai altora lucruri noi. În orice caz, oamenii te vor aprecia. 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop