x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Șase semne zodiacale care preferă singurătatea

Horoscop. Șase semne zodiacale care preferă singurătatea

07 Noi 2019   •   12:42
Horoscop. Șase semne zodiacale care preferă singurătatea

Potrivit Your Tango există șase semne zodiacale care preferă să petreacă mare parte din timp singure. Pentru a se simți împlinite, acestea trebuie să aibă spațiul lor în care să se ocupe de pasiunile pe care le au.

Leu

Leii simt nevoia de timp singuri pentru a putea să repete, să învețe și să își găsească liniștea de care au nevoie. Deși fac aceste lucruri pentru a impresiona, timpul petrecut singuri este foarte important pentru ei.

Taur

Taurii sunt destul de leneși, ceea ce înseamnă că le ia mult timp să se pregătească dimineața. În schimb, preferă băile lungi și, în general, timpul petrecut în propria companie.

Balanță

Balanțele adoră singurătatea, în mod special pentru că nu prea le plac oamenii. Acestea preferă să stea singure, în loc să se gândească la ce cred ceilalți despre ele.

Berbec

Deși Berbecii sunt foarte sociabili, aceștia își doresc mereu să aibă timp și pentru ei, departe de oameni, în liniște. Pentru a avea tot timpul bateriile încărcate, aceștia au nevoie de timp în care să se reconecteze cu propria persoană.

Săgetător

Săgetătorii sunt foarte independenți și, prin urmare, le place să petreacă timp singuri. Asta nu înseamnă că nu iubesc să petreacă timp cu partenerul, dar își doresc și timp singuri.

Gemeni

Gemenii își petrec majoritatea timpului singuri, în special pentru că nu se pot decide dacă vor sau nu să iasă în oraș. Iubesc compania persoanelor importante pentru ei, însă iubesc și timpul petrecut singuri.

×
Subiecte în articol: horoscop