x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 decembrie. Balanțele petrec mare parte din timp la cumpărături

Horoscop zilnic, 17 decembrie. Balanțele petrec mare parte din timp la cumpărături

16 Dec 2019   •   12:02
Horoscop zilnic, 17 decembrie. Balanțele petrec mare parte din timp la cumpărături
Sursa foto: pixabay.com

Berbec, 17 decembrie

Va fi nevoie să iei o decizie în ceea ce privește sectorul profesional. Astfel, îți aloci niște timp pentru a te gândi serios dacă îți dorești să urmezi în continuare traseul profesional pe care l-ai ales.

Taur, 17 decembrie

Ai parte de o zi agitată în care treci de la o stare la alta într-o fracțiune de secundă. Nu reușești să îâi controlezi emoțiile, iar acest lucru te predispune la conflicte. Pe de altă parte, finalul zilei vine cu mai mult control.

Gemeni, 17 decembrie

Primești vești bune pe plan profesional. Îți dorești de mult să îți schimbi locul de muncă, iar acum primești o veste care te ajută să ieși din impas. Ai parte de o zi cum multă energie pozitivă.

Rac, 17 decembrie

Petreci mult timp în casă și te gândești la o redecorare. Nu ai mai acordat de mult atenție locuinței, iar azi îți aloci tot timpul pentru a face acest spațiu în care îți petreci mult timp să te definească mai bine.

Leu, 17 decembrie

Muncești din greu azi și este posibil să ajungi la extenuare. Încearcă să îți mai aloci și unele momente de pauză, în loc să încerci să mulțumești pe toată lumea de la locul de muncă.

Fecioară, 17 decembrie

Vrei să faci o schimbare majoră când vine vorba de stilul de viață. Ai hotărât să nu mai ignori problemele de sănătate, ci să aloci mai mult timp pentru a-ți contura o dietă echilibrată.

Balanță, 17 decembrie

Astăzi te ocupi de cumpărăturile de Crăciun, iar acest lucru reușește să te treacă prin diferite stări. Nu vrei să arunci bani la întâmplare în stânga și-n dreapta, însă îți dorești să le arăți persoanelor importante din viața ta cât de mult înseamnă pentru tine.

Scorpion, 17 decembrie

Petreci mult timp cu familia și te revanșezi pentru toate momentele în care nu ai avut timp să le asculți problemenele. În plus, discuțiile pe care le aveți îți schimbă perspectiva asupra lucrurilor.

Săgetător, 17 decembrie

Nu reușești să te organizezi astfel încât să poți duce la bun sfârșit toate lucrurile pe care ți le-ai pus în minte. Încearcă să faci o listă de priorități și să iei lucrurile pe rând. Nu ai motive să te grăbești.

Capricorn, 17 decembrie

Ai parte de multe conflicte inutile doar pentru că nu îți dorești să iei în calcul părerile celor din jurul tău când vine vorba de o călătorie pe care urmează să o faceți. Încearcă să privești lucrurile cu mai multă deschidere.

Vărsător, 17 decembrie

Ai tendința să privești lucrurile azi într-o manieră tradiționalistă. Este important să nu încerci să îți impui opiniile în fața celor cu care interacționezi, dacă îți dorești să faci o impresie bună.

Pești, 17 decembrie

Ai multă încredere în propria persoană și, astfel, începi o serie de activități la care te gândești de mult timp, dar pentru care nu ai avut curajul în trecut. Ai parte de o zi cu adevărat interesantă.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic 17 decembrie