x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop iunie 2021: Două zodii vor avea noroc în dragoste

Horoscop iunie 2021: Două zodii vor avea noroc în dragoste

de Moira Dună    |    31 Mai 2021   •   14:48
Horoscop iunie 2021: Două zodii vor avea noroc în dragoste
Sursa foto: pixabay.com

Prima lună de vară vine cu soare, căldură și vreme bună. Veștile despre pandemia de coronavirus sunt îmbucurătoare, așa că este timpul să vă gândiți la odihnă, vacanță și iubire. Perioada va fi în general bună pentru carieră, afaceri și bani. Veniturile, care au scăzut în timpul restricțiilor, vor începe să crească, economia va prinde avânt, scrie astrosage.com.

Din punct de vedere astrologic, undele zodii vor fi favorizate la locul de muncă, altele în dragoste, altele vor sta mai bine cu sănătatea.

Berbec

Luna aceasta va fi bună pentru tine, în general, cu excepția unuia sau a două aspecte ale vieții. Va fi favorizată cariera, astfel, dacă muncești din greu, ve avea succes. Sunt condiții bune și pentru afaceri. S-ar putea să ie câteva decizii curajoase, care îți vor crește  veniturile după mjlocul lunii. Sănătatea îți va fi afectată, de la probleme oculare, la cele pulmonare. AȘa că ar fi bine să fii precauți și să ai grijă de tine. În familie vor fi tulburări, unele certuri sau va trebui să stai departe de cei dragi. Totodată, este posibil ca unul dintre părinți să aibă probleme de sănătate dar acestea vor avea o evoluție favorabilă în a doua jumătate lunii.  În schimb, este cel maii bun moment în iubire. Poți duce relația la nivelul următor. Pentru cei căsătoriți poate fi însă puțin dficil. S-ar putea să te ciocneștii de ego-ul partenerului. Însă lucrurile se vor îmbunătăți treptat. Este, de asemenea, un moment bun pentru a concepe un copil. 

Taur

Vei putea fi promovat pentru la locul de muncă. Ș în afaceri veți avea succes dar aveți grijă cui dați bani deoarece există posibilitatea să nu-i mai primiți înapo. Însă nu te implica în activitatea colegilor tăi pentru că le vei face mult rău. În casa a doua, combinația dintre Mercur și Marte poate provoca probleme în educație. Însă trebuie să fii atent cum te porți cu membrii familiei, așa că evită să spui ceva la nervi. Situația poate deveni ostilă în ultimele zile ale luniii, dar, ulterior, situația se va remedia, devenind calmă. Este probabil ca familia tasă prospere datorită tranzitului planetei Jupiter. Ve avea relații bune cu frații și surorile tale. Încearcă să nu te cerți nici cu partenerul tău pentru că asta îț va afecta negativ relația și exstă șanse chiar să vă despărțiț. Persoanele căsătorite vor trece prin tensiuni și lpsă de înțelegere, dar lucrurile se vor îmbunătăți în a doua parte a lunii. Sănătatea ta va fi moderată, în prima jumătate a lunii fiind posibil să fii stresat și să ai probleme fizice. Trebuie să fii atent în timp ce conduci. Va fi o îmbunătățire a stării de sănătate în a doua parte a perioadei.

Gemeni

Vei avea parte de momente deosebite dar și zile mai puțin bune. Vei beneficia de oportunități în carieră, poți să îț schimbi locul de muncă sau să fii promovat. Totodată, poți pleca în delegație și îți vei crește veniturile. Este o perioadă bună și pentru afaceri. Este posibil să cunoști persoane noi alături de care vei face drumuri scurte pentru a-ț promova business-ul. Acesta este un moment bun pentru investițiii, dar este important să fii prevăzător. Fii atent să nu dai bani pe lucruri inutiile. Nu la fel de bine va fi pentru familie. Vor fi unele discuții și s-ar putea să fii nevoit să stai departe de casă din cauza muncii. Relațiile cu frații/surorile pot fi afectate și este posibil cheltui mai mult decât te așteptai.  Sănătatate ta va fi bună deși la începutul lunii ar putea să te simți inconfortabl din cauza unor probleme cu ochii sau pielea.

Rac

Luna iunie nu va fi foarte specială pentru tine. Vei lucra din greu și este de așteptat să călătorești mult în acest scop, posibil să mergi și în străinătate pentru rezolvarea problemelor legate de carieră. Vei fi mai eficient dar relațiile tale cu șefii vor avea de suferit. Vei avea venituri decente dar cheltuielile vor fi cam mari, așa că planifică-ți, de urgență, finanțele.  Relațiile de familie vor avea suișuri și coborâșuri. Tatăl tău va avea probleme de sănătate și ar fi bine să ai grijă de el. Îți vei ajuta frații mai mici, dacă îi ai. În dragoste vei trece prin tulburări. Veți avea conflicte din cauza luptelor inutile pentru putere, așa că fi atent să nu-ți strici relația. Niici pentru cei căsătoriți nu va fi prea bine. Tranzitul lui Marte va crea probleme în fericirea conjugală. Acordă atenție sănătății reciproce, deoarece aceasa se poate deteriora.  Totodată, fii atent cum conduci pentru a evita posibile accidente. Dacă acuz dureri fizice, mergi la un doctor. 

Leu

Este un moment provocator pentru cariera ta pentru că sunt persoane care uneltesc pe la spatele tău. Așadar, ține-te departe de ele și vezi-ți de treabă pentru că Soarele îți va aduce schimbări foarte bune în viața profesională. Vei putea astfel să îți învingi adversarii. AIi chiar posibilitatea de a lucra peste hotare. Este, totodată, un moment bun pentru cei care fac afaceri. Veniturile tale vor crește dar va trebui să le investești în business-ul tău. Și cheltuielile vor fi mai mari, deci ai grjă. În familie vei avea probleme. Vei călători departe de cei dragi, ceea c e va duce la discuții aprnse. Și părinții tăi pot suferi de probleme de sănătate. Vei putea să achiziționezi ori să construiești o propretate departe de casă, iar beneficiile financiare sunt posibile și prin intermediul fraților. Însă vei avea momente bune în dragoste. Sunt favorizați cei aflați într-o relație deoarece te vei apropia mai mult de persoana iubită, veți avea parte de momente romantice. Deși va exista o luptă ușoară între voi, aceasta vă va spori atașamentul. Și pentru cei căsătorți va fi bine. Sentimentele și emoțiile partenerului de viață vor fi bune pentru tine. Acesta te va sprijini necondiționat. Sănătatea îți va fi afectată întrucât te poț confrunta cu probleme de sânge, ochii sau vei simți diverse durer în corp. Vei suferi de insomnie, așa că ai mai multă grjă de tine.

Fecioară

Dacă lucrezi mult, vei avea succes la serviciu dar este o perioadă bună și pentru antreprenori. Relațiile cu colegii și șefii vor fi bune, astfel încât ai șanse să promovezi. Cei care fac afaceri pot fi favorizați dacă lucrează cu parteneri de peste hotare însă legătura cu partenerul de afaceri va fi afectată. Veniturile tale vor fluctua, unele proiecte pot întârzia și există rscul să se blocheze din cauza lipsei de finanțare. Așadar, fii prudent, însă poți investi într-o afacere. În familie va fi o perioadă bună, vei avea parte de o atmosferă linstită și veselă, Vei obține beneficii financiare cu ajutorul fraților. Însă vei avea probleme în dragoste. Nu te vei înțelege cu partenerul, vă veți certa și este posibil char să vă despărțiți. Este, astfel, mportant să ai răbdare. Și persoanele căsătorite vor trece prin conflicte în cuplu. Încercați să fiți mai empatici unul cu celălalt. Acordă atenție sănătăți. Nu vei suferi de vreo boală gravă dar este bine să ai grijă de tine. Exercițiile de yoga și meditația și plimbările de dimineață se vor dovedi benefce. Consumă mai multe lichide.

Balanță

Și tu vei fi favorizat în viața profesională. Vei avea succes prin schimbarea locului de muncă la începutul lunii. Și în afaceri vei avea succes. A șasa unor câștiguri substanțiale, iar cheltuielile nu vor fi mari. Poț recupera acum banii perduți sau împrumutați. Însă te vei distanța de membrii familiei deși părinții tăi s-ar putea să aibă probleme de sănătate. Frații tăi se vor apropia cu dragoste de tine și este posibil să te sprijine în muncă. Vei avea noroc în dragoste. Loialitatea unuia față de celălalt va crește, așa că relația voastră va deveni mai puternică și matură. Și pentru cei căsătoriți va fi bine. Există posibilitatea de a merge undeva împreună. Pot exista unele discuții după aceea, dar nu vor fi grave. Fi atent la sănătate și să fii atent în timpul drumurile pe care le ai de făcut.

Scorpion

Vei munci cu loialitate și dăruire. Poate exista și o promovare la locul de muncă. Însă va exista o situație confuză cu partenerul de afaceri. Veniturile tale vor crește dacă muncești din greu însă cheltuielile tale vor fi chiar mai mari, așa încât gestionează-ți mai bine economiile.  Tranzitul lui Jupiter va duce la pace și fericire în viața de familie deși s-ar putea ivi conflicte ocazionale. Vei avea o relație bună cu frații tăi și vei juca un rol important în familie. Este posibil să ai musafiri. Există șanse mari să încep o nouă relație romantică. Te vei purta cu maturitate și vei fii loial noului tău partener. Cei căsătoriți vor trece prin situații mixte. Vor crește diferențele din cuplu dar îș pot rezolva disputele cu răbdare. Vei avea relații bune cu socrii. Din punctul de vedere al sănătății, vei avea probleme cu pielea și sângele așa că încearcă să păstrezi o rutină și un stil corect de viață.

Săgetător

Acesta este un moment bun pentru cariera ta. Cei care sunt angajați ar putea fi promovați. Muncește cu atenție și stai departe de dispute însă fii vigilent la concurenții tă. Și antreprenorii vor fi favorizați. Vei avea succes dacă începi lucruri noi. Îmbunătățește-ți abiiltățile pentru a-ți crește veniturile pentru că vei avea ceva cheltuieli. Afacerea îți va aduce profituri bune.  În familie lucrurile vor fi amestecate. Mama ta poate avea probleme de sănătate și este bine să îi fii de ajutor.  Acesta este un moment minunat pentru relația cu frații tăi.  În iubire vor fi tensiuni ușoare dar este timpul să faceți un pas spre oficializarea relației. Și persoanelor căsătorite le va fi bine. Dragostea dintre ei va crește.  Este posibil să ai probleme de sănătate luna aceasta așa că ai mai multă grijă de tine.

Capricorn

Această perioadă poate aduce unele urcușuri și coborâșuri în cariera ta. Succesul este posibil doar prin muncă grea. După 22 iunie, ve avea o perioadă favorabilă și poți fi avansat. Acesta este și un moment de creștere a afacerilor. Nu veii avea probleme mari cu banii și vei putea economisi dacă muncești mult. Vei avea parte de pace și fericire în familie dar este popsibil să te confrunții cu un litigiu cu privire la proprietate, deși relațiile cu frații vor rămâne bune și îți pot aduce beneficii. Problemele de sănătate sunt posibile pentru mama ta.  Va fi dificil însă în dragoste pentru să sentimentele tale vor fi rănite de persoana iubiită Nici persoanelor căsătorite nu le va fi prea bine pentru că partenerul va avea probleme de sănătate. În privința sănătății, vei fi afectate de dureri de stomac și va trebui să urmezi un tratament. Femeile pot avea unele probleme menstruale.

Vărsător

Nu este o perioadă favorabilă pentru cariera ta, așa ca fii precaut. Fii atent să nu faci lucruri care îți vor afecta reputația. S-ar putea să-ți schimbi locul de muncă. Nici afacerile nu merg prea bine. Poți fi acuzat de evaziune fiscală. Echilibrează bugetele de venituri și cheltuieli. În familie vor fi certuri, așa că stai departe de ei și ai răbdare să înțelegi care sunt problemele, altfel viața de acasă va fi tensionată. Mama ta va fii irascibilă și nu se va simți prea bine. Și relația cu frații va fi afectată. Însă vei avea parte de iubire. Te vei înțelege bine cu partenerul chiar dacă vor mai exista confruntări. Acum este momentul potrivit să vă căsătoriți. Există risc de accidente. Te poți lovi la un picior. Poți, de asemenea, să ai probleme cu ochii și plămânii.Ia măsuri de precauție cu privire la alimentație și vreme. 

Pești

Va fi o lună cu rezultate bune pentru tine. Aspirațiile tale profesionale se vor îndeplini și vei avea rezultate peste așteptări în urma eforturilor depuse. Există posibilitatea să călătorești mult pentru servicu, mai ales în străinătate. Relațiile cu șefii vor fi bune, ceea ce îț aduce beneficii. Este un moment bun și pentru afaceri. Succesul este garantate de eforturile pe care le depui. Adoptarea unei noi strategii va da rezultate de bun augur. Viața ta de familie va fi favorizată. Vei avea parte de afecțiunea și grja celor apropiați. Părinții tăi sunt sănătoși dar frații ar putea avea unele probleme fizice și va f important să aveți grijă de ei. Cheltuielile vor crește puțin dar nu vei avea probleme financiare majore datorită veniturilor satisfăcătoare. Cei care fac afaceri trebuie să știe că acestea merg bine. Investițiile vor avea randamente bune și veți avea profit. La mijlocul lunii este posibil să fii victima aroganței și superiorității, așa că încearcă să eviți persoanele care te supără.  Este o perioadă foarte fragilă pentru dragoste. Fii sincer și precaut cu privire la relația ta, altfel pot apărea probleme. Este un moment foarte bun pentru persoanele căsătorite. Sentimentele de iubire și afecțiune vor crește între soți. Partenerul tău va îndeplini bine responsabilitățile casei și ale gospodăriei. Acest lucru te va menține mintea calm și fericit. Nu vei avea probleme majore de sănătate, doar unele dureri de urechi sau articulare pot fii un pic enervante. Ai grijă de obiceiurile tale alimentare. Exercițiile de yoga și meditația vor fi benefice.

 

 

 


 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop iunie