x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Laborator de teste Browserul web care îţi dă bani, este cel mai rapid şi te scapă de reclame

Browserul web care îţi dă bani, este cel mai rapid şi te scapă de reclame

21 Ian 2016   •   18:18
Browserul web care îţi dă bani, este cel mai rapid şi te scapă de reclame
În curând, va fi disponibil pe piaţă un browser web care va pune mari probleme rivalilor Mozilla Firefox sau Chrome. Acesta îţi va da bani dacă îl foloseşti, este cel mai rapid şi te scapă de reclamele sâcâitoare.
Brenden Eich, pionier Web şi unul dintre reprezentanţii cheie din spatele Firefox, are de gând să vină cu un nou browser care promite să funcţioneze mai rapid decât rivalii săi şi să te scape de reclamele supărătoare, anunţă Noobz.ro.
Startup-ul său, Brave Software, a lansat miercuri o versiune de test a browser-ului Brave. Acesta funcţionează pe computerele ce utilizează sistemul de operare Windows de la Microsoft sau pe OS X de la Apple, ca de altfel şi pe smartphone-urile Android sau cele cu software iOS de la Apple.
 
Este o revenire de zile mari pentru Eich, un nume al lumii Web. Acesta a inventat limbajul JavaScript, care este fundaţia programării Web şi a fost co-fondator al proiectului Mozilla care are browser-ul influent Firefox, dar a părăsit Mozilla în urma unei situaţii controversate din 2014.
 
Cu ajutorul celor 10 angajaţi ai companiei sale din San Francisco, Eich speră să scape lumea de aspectele dăunătoare ale publicităţii online.
 

×