x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Laborator de teste Ce se întâmplă când joci Pokemon Go la prima întâlnire

Ce se întâmplă când joci Pokemon Go la prima întâlnire

26 Iul 2016   •   14:38
Ce se întâmplă când joci Pokemon Go la prima întâlnire

O bloggeriţă din Londra de 29 de ani a organizat o întâlnire pokemon. Scopul acestei întâlniri a fost acela de a găsi un tip cu care nu a mai ieşit  niciodată pentru a încerca să se cunoască unul pe celălalt în timp ce joacă Pokemon Go.

Pokemon Go a avut un efect uriaş asupra lumii, făcându-i pe oameni să iasă din casă şi să conlinde străzile. Dar s-a întrebat cineva dacă poate face ca doi oameni să ajungă împreună? Există o singură cale de a afla.

Nixalina  Watson îşi doreşte să cunoască pe cineva cu adevărat, pentru a nu mai face alegeri greşite. “La vârsta de 29 de ani, m-am săturat de aceleaşi poveşti și de aceleași tipuri de bărbaţi. Vreau pe cineva nou, revigorant cu care să mă distrez.”

Bloggeriţei i-a fost destul de greu să găsească un om destul de decent, care să-şi petreacă timpul cu ea, să fie văzuţi în public jucând Pokemon Go şi să accepte să scrie despre el. Astfel, ea  l-a ales pe Ben.

Cei doi au fost prieteni pe Facebook pentru un timp, au făcut schimb de numerele de telefon, au vorbit pe Whats App, dar nu au ieşit niciodată împreună. Aşadar, tinerii şi-au dat întâlnire în central Londrei pentru a începe vânătoarea de pokemoni.

Aceştia au discutat despre cum se prinde un pokemon, despre pokestopuri şi alte reguli ale jocului. Având în vedere că a fost prima lor întâllnire, Nixalina credea că o să se simtă puţin incomod, însă a rămas şocată când a văzut cât de bine a putut să decurgă totul.

Fata se aştepta ca tipul cu care s-a întâlnit să pretindă doar că joacă Pokemon Go, ca în realitate să bea şi să vorbească despre altceva pentru a schimba subiectul. Acest lucru nu s-a întamplat, deoarece Ben a fost foarte implicat, chiar mai implicat decât Nixalina.

După întâlnire, bloggeriţa a mărturisit că s-a simţit foarte bine şi a ar fi bucuroasă să se reîntâlnească cu Ben. “ Am constatat că mi-a fost mult mai uşor să mă deschid şi să încep conversaţii faţă de alte întâlniri”, a declarat Nixalina pentru Metro.co.uk.

Tânăra Watson recomandă oamenilor acest tip de întâlnire, deoarece oferă şansa de a face ceva diferit, şi de a te plimba prin locuri pe care nu le-ai descoperit până atunci.

×
Subiecte în articol: Pokemon Go