x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Apple confirmă întârzierea lansării noului iPhone

Apple confirmă întârzierea lansării noului iPhone

de Giulia Anghel    |    31 Iul 2020   •   12:05
Apple confirmă întârzierea lansării noului iPhone

După ce în ultimul timp au apărut tot mai multe zvonuri referitoare la întârzirea lansării noului model iPhone, gigantul american Apple a confirmat, astăzi, că aceasta va fi amânată cu câteva săptămâni, din cauza pandemiei de coronavirus, scrie thenextweb.com.

În cadrul prezentării bilanțului pe trimestrul doi din 2020, vicepreședintele și directorul financiar al companiei, Luca Maestri, a confirmat faptul că iPhone 12 va fi prezentat mai târziu decât se prevăzuse inițial. 

"După cum știți, anul trecut am început să vindem noile modele de telefoane la sfârșitul lunii septembrie", a declarat acesta.

Întârzierea  s-ar putea să nu fie însă un lucru rău pentru companie. Din cauza pandemiei, produsele au întârziat  să ajungă în magazine pe parcursul anului, întrucât lanțurile de aprovizionare nu au putut să funcționeze la capacitate maximă.

Mai multe rapoarte din 2019 și de la începutul acestui an anunțau că noul iPhone SE va ajunge în magazine în luna martie. Cu toate acestea, Apple a lansat telefonul în aprilie. Producătorul a anunțat că noul iPhone SE este foarte performant.

Fanii Apple, care folosesc iPhone de ani buni și așteaptă lansarea noului model, nu sunt supărați că acesta va întârzia câteva săptămâni. Iar dacă Apple va lansa un produs solid, persoanele care vor cumpăra pentru prima oară un iPhone nu vor fi nici ei deranjați de acest decalaj.

Între timp, Google nu și-a lansat încă telefonul Pixel 4a de gamă medie, dar zvonurile spun că acesta va apărea săptămâna viitoare. Pixel 3a a ajuns pe piață în luna mai 2019.

 

×
Subiecte în articol: Apple iphone