x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget FOTO + VIDEO. Huawei a fost prins din nou cu minciuna

FOTO + VIDEO. Huawei a fost prins din nou cu minciuna

21 Aug 2018   •   12:08
FOTO + VIDEO. Huawei a fost prins din nou cu minciuna

Gigantul chinez Huawei a fost prins din nou că prezintă fotografii făcute cu DSLR ca exemple pentru modul în care telefoanele sale pot face poze, notează PetaPixel.

Huawei Mobile Egypt a postat un nou videoclip publicitar de 30 de secunde pentru promovarea noului telefon Nova 3i. Una dintre scenele videoclipului surprind un bărbat care face un selfie cu actriţa Sarah Elshamy. Actriţa nu îşi aplicase machiajul, însă bărbatul este surprins să afle că funcţia de frumuseţe a noului telefon Nova 3i poate aplica machiaj.

Totul a fost în regulă până în momentul în care oamenii au privit pozele făcute în timpul filmărilor, şterse ulterior, postate de Elshamy pe contul ei de Instagram.

Una dintre pozele postate de actriţă surprind momentul în care actorul îşi ţine mâna de parcă ar face un selfie, însă poza este făcută de un fotograf care are un DSLR aflat pe un trepied.

Nu este prima dată când Huawei se află într-o astfel de situaţie. În 2016, compania a fost demascată când cineva a examinat datele EXIF pe un eşantion de fotografii făcute cu telefonul Huawei P9 şi a descoperit că acestea erau făcute, în realitate, cu un Canon 5D Mark III DSLR şi cu un obiectiv în valoare de 2,100 de dolari.

×
Subiecte în articol: Huawei dslr huawei nova 3i selfie