x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Își merită banii noile modele de iPhone?

Își merită banii noile modele de iPhone?

25 Sep 2018   •   14:15
Își merită banii noile modele de iPhone?

În fiecare an, CEO-ul Apple, Tim Cook, numește următoarea generație de iPhone ca fiind cea mai bună, iar cei de la CNN au hotărât să facă un review al noilor modele de iPhone pentru a vedea dacă afirmațiile lui Tom Cook respectă realitatea. 

Compania Apple a lansat o promisiune: Noile modele de iPhone sunt cele mai inteligente, cele mai rapide și cele mai bune făcute vreodată. 
În acest punct, CNN spune că un nou iPhone este la fel ca un nou Ferrari: un motor mai rapid și o culoare nouă la interior, însă, în ciuda acestor lucruri, mașina este aceeași ca cea de anul trecut. În plus, precum un nou Ferrari, noile modele de iPhone costă o grămadă de bani. 
Modelul de 5.8 inch, iPhone XS, are un preț de pornire de 999 de dolari. Modelul mai mare, de 6.5 inch, iPhone XS Max, costă cu 100 de dolari mai mult. Însă, dacă îți dorești versiunea de 512 GB a modelului iPhone XS Max, ești nevoit să scoți din buzunar 1.449 de dolari. 
Toți acești bani pentru niște îmbunătățiri.
Asta nu înseamnă că nu ar trebui să îl cumperi, în cazul în care ți-l dorești. Noile modele au niște funcții impresionante.

La ce să te aștepți de la iPhone XS și XS Max

Cele două modele sunt aproape identice: ambele au o cameră de 12 megapixeli, dual sim și difuzoare mai bune. Modelele se mișcă rapid, însă același lucru se întâmpla și cu cele dinainte. Ambele modele folosesc panouri OLED, astfel încât vizionarea videoclipurilor este impresionantă. În ceea ce privește bateria, cei de la Apple spun că bateria ține cu 30 de minute mai mult în cazul modelului XS, comparativ cu iPhone X, și cu 90 de minute mai mult la XS Max prin comparație cu același model, iPhone X. 
Diferența majoră între cele două modele noi este mărime. iPhone XS Max este mare, însă are aceeași mărime ca iPhone 8 Plus. 

×
Subiecte în articol: iphone xs iphone xs max