x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Kindle-ul Paperwhite, „cartea” pe care o poți citi în cadă

Kindle-ul Paperwhite, „cartea” pe care o poți citi în cadă

08 Noi 2018   •   10:39
Kindle-ul Paperwhite, „cartea” pe care o poți citi în cadă

Ultimul Kindle al celor de la Amazon, Paperwhite, a primit câteva îmbunătățiri față de modelul din 2015. Este vorba despre varianta de 300ppi, de 6 inchi. Exteriorul este simplu, clasic pentru un ebook reader. Bateria rămâne aceeași, atât de bună încât uiți să o pui la încărcat.

Dispozitivul este acum rezistent la apă, până la 60 de minute la o adâncime de 2 metri. Este un avantaj pentru cei care nu se pot despărți de o carte bună în cadă, ori la piscină. Rezistența aceasta conferă și rezistență împotriva accidentelor cu apa. O problemă apare atunci când ecranul este umed și vrei să dai pagina, neavând butoane fizice.

Schimbarea exterioară principală este poziționarea display-ului, care acum este la același nivel cu marginile. Cei de la Amazon au îmbunătățit luminozitatea cu cele 5 LED-uri pe care le oferă Paperwhite. Kindle-ul poate reda cărți audio, cu ajutorul căștilor bluetooth.

Spațiul de stocare este mărit la 8GB, adică dublu, dar există și o versiune de 32GB. În rest, device-ul este doar puțin mai subțire, mai ușor și mai mic decât modelul vechi. Cea mai ieftină variantă a Kindle-ului începe de la $129.

sursa: The Verge

 

 

×