x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Triplă lansare Nokia: C3, C6 şi E5

Triplă lansare Nokia: C3, C6 şi E5

de Alexandru Radescu    |    00 0000   •   00:00
Triplă lansare Nokia: C3, C6 şi E5

Nokia a anunţat azi trei noi terminale, Nokia C3, Nokia C6 şi Nokia E5, dezvoltate pentru a oferi mai multor utilizatori din întreaga lume unelte mai bune destinate mesageriei şi reţelelor sociale. Pentru preţuri cuprinse între 90 şi 220 de euro, cele trei modele vor fi disponibile pe piaţă în următoarele luni.

Nokia C3 este primul terminal ce aduce tastatura QWERTY pe platforma S40 şi este primul din gama sa care oferă acces la reţele sociale direct din ecranul de start. Utilizatorii pot vizualiza postările şi adăuga comentarii, îşi pot actualiza status-ul şi pot să eticheteze fotografii şi clipuri video pe site-uri de socializare precum Facebook şi Twitter.
Având un preţ estimativ de 90 de euro, Nokia C3 integrează şi serviciile Ovi Mail şi Ovi Chat. Alte funcţii importante includ conectivitate Wi-Fi şi funcţionabilitate în reţea HSDPA, cameră foto de 2MP, ecran de 2,4 inci şi suport pentru card de memorie de până la 8GB.

 

Nokia C6 este un smartphone bazat pe Symbian, cu ecran tactil de 3,2 inci şi o tastatură slide. Ecranul permite acces la conţinut Facebook direct din ecranul de start, platforma software asigură acces la e-mail şi reţele sociale. Vine cu o cameră foto de 5MP, asigură Ovi Maps cu serviciu gratuit de navigaţie auto şi pietonală şi funcţionează în reţea HSDPA. Va fi disponibil începând din al doilea trimestru al anului, la un preţ de 220 de euro.

Nokia E5 este bazat pe Symbian, vine în urma unor dispozitive de succes precum E72 şi E63. Oferă acces la conturi de e-mail corporate prin Mail for Exchange şi IBM Lotus Notes Traveler, funcţionează în reţea HSDPA, oferă şi acces Wi-Fi şi are platformă GPS.
Nokia E5 va fi disponibil din al treilea trimestru al acestui an la un preţ estimativ de 180 de euro.

×