x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Xiaomi Mi Note 10, primul telefon din lume cu penta cameră de 108MP, disponibil în România

Xiaomi Mi Note 10, primul telefon din lume cu penta cameră de 108MP, disponibil în România

11 Dec 2019   •   21:30
Xiaomi Mi Note 10, primul telefon din lume cu penta cameră de 108MP, disponibil în România

Xiaomi, lider global în tehnologie, a anunțat că telefonului Mi Note 10, ultimul dispozitiv din seria premium Mi Note, este disponibil şi în România. Noul model este echipat cu prima penta cameră de 108 MP din lume, cu un design premium și o baterie impresionantă de 5.260 mAh. Mi Note 10 6GB+128GB este disponibil la un preț recomandat de 2.599 lei. Telefonul are cinci camere diferite, o cameră principală de 108 MP, o cameră tele de 5MP, o cameră tele de 12 MP, o cameră supraangulară de 20 MP și o cameră cu funcție macro.

Mi Note 10 are un ecran AMOLED 3D curbat de 6.47”. Ecranul edge-to-edge este foarte subțire și oferă o experiență imersivă completă, cu un raport de contrast de 400,000:1 care permite realizarea unor tonuri diferite de negru și o fidelitate mai mare a culorii. Mi Note 10 este echipat cu un senzor** optic integrat în ecran, care este cu 88% mai subțire, și cu o zonă de detectare a amprentei cu 10% mai mare, care funcționează în condiții de lumină puternică, frig și degete uscate.


Pe spate, Mi Note 10 este prevăzut cu sticlă 3D curbată, care oferă o aderență excelentă. Atât pe față cât și pe spate, telefonul este echipat cu înveliș Corning® Gorilla® Glass 5, care oferă o mai mare rezistență la zgârieturi.

Dispozitivul vine în 3 variante de culori elegante - Midnight Black, Aurora Green, și Glacier White.


Baterie de înaltă capacitate și performanță excepțională

Mi Note 10 oferă o performanță excepțională și o durată de viață a bateriei impresionantă. Bateria, cu o capacitate de 5260mAh, suportă încărcare rapidă de 30W și durează mai mult de 2 zile. Dispozitivul utilizează platforma mobilă Qualcomm® SnapdragonTM 730G cu tehnologie 8nm pentru o experiență de utilizare fără cusur.

 

În afară de un sistem hardware de top, Mi Note 10 vine preinstalat cu MIUI 11.

MIUI 11 introduce un design complet nou și un set de funcțiuni îmbunătățite pentru a eficientiza operarea.  Eliminând componentele inutile de interfață și alte elemente care aglomerau vizual, MIUI 11 aduce conținutul în lumina reflectoarelor.

Utilizând eficient capabilitățile ecranului AMOLED, MIUI 11 face din afișarea Always-on Display un instrument perfect de personalizare. Pe lângă aceasta, MIUI 11 introduce noi efecte sonore dinamice, care imită sunetele ambientale ale naturii. Acest sistem de efect sonor inovativ a câștigat un premiu Red Dot Design, și este primul premiu acordat vreodată pentru categoria de software smartphone.

Pe lângă revoluționarea experienței vizuale și audio, MIUI 11 vine cu un set puternic de instrumente pentru productivitate și servicii de lifestyle.

Transmiterea de fișiere wireless, imprimarea, editarea documentelor și gestionarea activităților zilnice sunt disponibile acum printr-un sistem inovativ.


×
Subiecte în articol: Xiaomi Mi Note 10