x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Cod roşu, 17 februarie 2012

Cod roşu, 17 februarie 2012

16 Feb 2012   •   21:00
Cod roşu, 17 februarie 2012

< Turcan, purtatorul de cuvant de la Cotroceni, care nu a vorbit niciodata, si-a dat demisia! Fuge ca sobolanul de pe nava Basescu aflata in prag de scufundare. Pentru fuga de la locul faptei ii dam codul rosu. Il lasa pe presedinte sa fie singur cand va da piept cu multimea nemultumita! Necuvantatorul sterge putina, dar ramane cu sinecura de la ICR. Plus leafa nevestei tunate din Vaslui care reprezinta Sibiul in Parlament! Vin vremuri grele, asa ca sa tina bine de codul rosu, sa-l puna in cap pavaza intemperiilor.

< Toata tara s-a aratat indignata ca Emil Boc ne-a aratat curu’ la televizor! A curs cu editoriale, amenzi si flegme virtuale! Cam tarziu, natiune! N-ati observat ca fostul premier ne-a aratat curu’ zi de zi atat timp cat a fost in fruntea Guvernului?

< Cotoi Voinescu-Basesti, cod rosu, pe viata, pentru ca mintea lui este un manifest pe care il tiparesc din cand in cand stapanii lui. A inventat o tiparnita din care urma sa fie huiduit Basescu pe stadion. Mare noutate. Basescu este huiduit peste tot, dar acum afla si Voinescu-Basesti. Evident, Voiculescu e de vina!

×
Subiecte în articol: special cod rosu