x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Ionuţ Dolănescu, mândru că se trage dintr-un haiduc!

Ionuţ Dolănescu, mândru că se trage dintr-un haiduc!

de Florentina Fântânaru    |    17 Feb 2012   •   21:00
Ionuţ Dolănescu, mândru că se trage dintr-un haiduc!

Asa spune istoria locului de bastina al Dolanestilor, ca primul din neam ar fi fost un haiduc pe nume Dolan! Astfel ca la radacina arborelui genealo­gic al celui mai indragit oltean de pe fata pamantului se afla un personaj de balada.

Coplesit de personalitatile inaintasilor, Ionut s-a revoltat impotriva brandului si s-a vrut altceva. 'Am vrut sa ma fac actor, dar n-a vrut tata! Am vrut sa ma fac, preot, dar n-a vrut tata!'

Cate lucruri oare si-a mai dorit Ionut, dar tatal sau i-a interzis? Nu-si mai aduce aminte de mangaierea mamei in copilarie, de grija si de iubirea ei neconditionata, dar isi aduce aminte ca, atunci cand o vedea la televizor, avea crize de plans. fii isi mai aminteste de prima bona care il batea desi n-avea mai mult de 3-4 ani. Coana Ma­rioara a fost Baba Cloanta din copilaria lui Ionut, o copilarie din care n-a lipsit nici un lucru material... Mama insa i-a fost interzisa.

Cati ani de terapie ar trebui sa faca un om sa inteleaga de ce un tata rapeste propriului sau copil imbratisarea materna? Ionut priveste trecutul cu detasare si intelegere, spunand ca parintii sai au fost doua pietre tari. 'Sunt ceea ce sunt datorita tatalui meu! Nimeni nu poate intelege relatia pe care am avut-o cu el pentru ca nimeni n-a fost in pielea mea!' E multa tristete adunata in sufletul sau, o tristete pe care nu se sfieste s-o arate, pentru ca publicul a fost martor in istoria tumultuoasa a cuplului Maria Ciobanu – Ion Dolanescu.

La 40 de ani, Ionut e impli­nit! Si-a intalnit femeia vietii, cu care este impreuna de 5 ani, perioada in care nu s-au certat niciodata. 'Categoric este femeia vietii mele: este buna, rabdatoare si ne intelegem.' Ionut mai spune ca Doinita este femeia care il merita cu pri­sosinta! Deloc modest intr-o astfel de afirmatie, Ionut are constiinta propriei valori, desi stie ca niciodata nu va insemna pentru public mai mult decat au fost si sunt parintii sai. Trage nadejde ca fiica sa, Ioana Maria, va mosteni glasul Ciocarliei si va duce mai departe talentul de nepretuit al familiei!

×
Subiecte în articol: special