x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Video: O fetiţă din România a câştigat recent un important concurs internaţional de muzică uşoară

Video: O fetiţă din România a câştigat recent un important concurs internaţional de muzică uşoară

de Cristinel C. Popa    |    28 Mar 2012   •   09:18
Video: O fetiţă din România a câştigat recent un important concurs internaţional de muzică uşoară

Raluca Ursu, de 10 ani, din Botosani, a cucerit marele premiu la festivalul international "Little stars' desfasurat in perioada 22-25 martie la Sankt Petersburg. La concursul desfasurat in Rusia si considerat unul dintre cele mai dificile festivaluri internationale de profil au participat solisti de calibru din tari precum Bulgaria, Rusia, Portugalia, Estonia, Lituania, Ucraina.

"S-au intrecut in doua seri de concurs, oferind publicului adevarate regaluri interpretative. In urma unei competitii foarte stranse, Raluca Ursu a fost desemnata castigatoarea mult-ravnitului Grand Prix al festivalului', a spus Gabriela Nechita profesoara sa de canto de la Cercul de muzica "Melos' de la Palatul copiilor din Iasi.

Micuta interpreta este eleva in clasa a III-a la Liceul de arte "Stefan Luchian' din Botosani insa vine in mod regulat in capitala Moldovei pentru a-si cizela talentul. Ea s-a remarcat de timpuriu prin vocea deosebita cantand de-a lungul timpului cu Filarmonica din Botosani dar si in duet cu artisti consacrati din Romania. La numai 10 ani Raluca nu este la prima isprava de acest gen ea avand deja la activ numeroase trofee si premii internationale importante precum cele obtinute la festivalurile "Slavianski Bazaar'-Belarus (2011), "Golden Snowflake'-Muntenegru (2010), "Eurokids'-Italia (2011) sau "Micul Print'-Republica Moldova (2010).

×
Subiecte în articol: special