x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Antrenorul de la Turris Turnu Măgurele, arestat de trupele speciale după meciul cu Sportul Snagov

Antrenorul de la Turris Turnu Măgurele, arestat de trupele speciale după meciul cu Sportul Snagov

13 Noi 2019   •   16:40
Antrenorul de la Turris Turnu Măgurele, arestat de trupele speciale după meciul cu Sportul Snagov
Sursa foto: Foto arhiva: Antena 3

Marius Baciu, antrenorul de la Turris Turnu Măgurele, a fost arestat după meciul Sportul Snagov - Turris, 2-3, de trupele speciale DIAS, anunță Telekomsport.

La finalul partidei din Colentina, trupele speciale, echipate cu veste antiglonţ şi mandat, l-au reţinut pe antrenorul de la Turris Turnu Măgurele. Momentan nu se cunosc informaţii. 

Surse GSP.ro din lumea fotbalului susțin că Marius Baciu era urmărit de mai multă vreme de organe de poliție, într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, și că FRF, prin Departamentul de Integritate, avea informații că Marius Baciu joacă frecvent și pe sume mari la pariuri. Federalii au sesizat apoi autoritățile. Există și varianta că Baciu ar face parte dintr-o rețea mai amplă de trucare de meciuri pentru pariuri!

Simona Prescorniță, procuror și purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul București, a vorbit despre situația antrenorului.

„A fost pus în aplicare un mandat de aducere pentru audiere pe adresa lui Marius Baciu. Tot ce pot să vă spun e că nu este în discuție un dosar pentru mafia pariurilor. Nu vă pot oferi nici detalii despre alte persoane publice”. 

Marius Baciu, fost căpitan al Stelei, a evoluat la formația roș-albastră între 1996 și 2002. A marcat 8 goluri în 140 de meciuri.

Baciu a fost numit pe banca lui Turris în urmă cu trei etape, după plecarea lui Florin Bratu.  

×