x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Fotbaliştii echipei Inter Milano ar fi avut noul coronavirus

Fotbaliştii echipei Inter Milano ar fi avut noul coronavirus

22 Apr 2020   •   09:57
Fotbaliştii echipei Inter Milano ar fi avut noul coronavirus
Sursa foto: pixabay.com

Romelu Lukaku (26 de ani), jucătorul echipei Inter Milano, a declarat că, în ianuarie, el şi colegii săi au prezentat simptomele noului coronavirus. Atacantul belgian a povestit că au avut febră, tuşeau, dar că nu au fost testaţi.

Romelu Lukaku, atacantul echipei Inter Milano, a surprins în timpul unei intervenţii pe Instagram cu prezentatoarea şi soţia lui Mertens, Kat Kerkhofs, când a dezvăluit că atât el, cât şi colegii lui de la club ar fi avut coronavirus.

Totul s-ar fi petrecut în ianuarie, după ce au revenit dintr-o pauză de o săptămână.

„Am avut o săptămână liberă în decembrie, când ne-am întors jur că 23 din 25 de jucători erau bolnavi. Nu e o glumă. Am jucat acasă cu echipa Cagliari, iar după 25 de minute unul dintre fundaşii noştri (n.red. - Skriniar) a ieşit de pe teren. Nu putea să mai continue. Toţi tuşeam şi aveam febră. M-am şi enervant. Când am făcut efort, eram mai cald ca de obicei, iar eu nu am mai avut febră de ani de zile. După meci era organizată o cină cu cei de la Puma, însă m-am scuzat şi am mers direct în pat. Nu am fost testaţi de virus în acel moment, aşa că nu ştim sigur dacă l-am avut”, a spus Romelu Lukaku, de la Inter Milano, potrivit gazzetta.it.

Lukaku a spus că a plecat acasă la familia lui în această perioadă de carantină, însă a revenit repede în Italia.

„M-am întors în Italia. Ne-au dat voie să mergem acasă pentru o scurtă perioadă, dar am fost chemaţi repede înapoi. Colegul meu Diego Godin, de exemplu, a fost nevoit să călătorească cu trei avioane pentru a ajunge în Uruguay, iar după câteva zile a trebuit să se întoarcă. Toată echipa a stat în carantină două săptămâni”, a mai spus jucătorul.

Sursa: Mediafax

×