x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Tragedie în fotbal. Un jucător de națională a murit la vârsta de 31 de ani, după ce a suferit un infarct

Tragedie în fotbal. Un jucător de națională a murit la vârsta de 31 de ani, după ce a suferit un infarct

10 Sep 2019   •   10:42
Tragedie în fotbal. Un jucător de națională a murit la vârsta de 31 de ani, după ce a suferit un infarct

Jarzinho Saul Emmanuel Pieter, portarul de rezervă al naţionalei de fotbal a Curacao, a fost găsit mort, luni, în camera sa dintr-un hotel din Port-au-Prince, în Haiti, au anunţat autorităţile locale, citate de AFP.

Potrivit explicaţiilor ministrului haitian al Sporturilor, oferite France Presse, fotbalistul în vârstă de 31 de ani avea probleme cardiace.

''În jurul ore 3 dimineaţa, luni 9 septembrie, lui Jarzinho Pieter i s-a făcut rău. (...) Stabilizat de medicul selecţionatei Curacao, jucătorul a adormit normal'', a precizat ministrul Edwing Charles.

Jucătorul a fost găsit mort luni dimineaţa, în camera sa, a afirmat ministrul. Coechipierii i-au adus un omagiu pe reţelele de socializare.

Selecţionata Curacao a învins sâmbătă Haiti cu 1-0, pe teren propriu, în Liga Naţiunilor CONCACAF. În ciuda decesului lui Pieter, FIFA a decis ca partida retur să aibă loc marţi la Port-au-Prince, a confirma ministrul.

O anchetă a fost deschisă de justiţia haitiană.
AGERPRES

×