x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport VIDEO. Moment UNIC la România- Norvegia. 30.000 de copii au cântat imnul pe Arena Naţională

VIDEO. Moment UNIC la România- Norvegia. 30.000 de copii au cântat imnul pe Arena Naţională

16 Oct 2019   •   09:53
VIDEO. Moment UNIC la România- Norvegia. 30.000 de copii au cântat imnul pe Arena Naţională
Sursa foto: pixabay.com

30.000 de copii au cântat imnul pe Arena Naţională, înainte de România- Norvegia, partida din preliminariile Euro 2020 jucată marţi seara la Bucureşti. "Deşteaptă-te române!" s-a auzit ca niciodată până acum pe o arenă sportivă.

România a jucat marţi seară pe Arena Naţională din Bucureşti cu Norvegia, în preliminariile Euro 2020, în tribune fiind 30.000 de copii, după ce UEFA a decis că la meci nu vor putea asista decât copii sub 14 ani, după scandalurile cu scandări rasiste de la meciurile anterioare ale naţionalei.

De departe cel mai intens şi mai emoţionant moment al serii a fost cel în care s-a intonat imnul României, toţii copiii din tribune cântându-l la unison.

România a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, marţi, pe Arena Naţională, cu Norvegia, în etapa a VIII-a a Grupei H a preliminariilor Euro-2020. Puşcaş a ratat un penalti, în minutul 52. România rămâne pe locul al treilea al grupei.

×
Subiecte în articol: Deşteaptă-te române!