x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Antrenorul FC Voluntari, suspendat două etape de către Comisia de Disciplină a FRF

Antrenorul FC Voluntari, suspendat două etape de către Comisia de Disciplină a FRF

15 Ian 2020   •   15:32
Antrenorul FC Voluntari, suspendat două etape de către Comisia de Disciplină a FRF
Sursa foto: antena3

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal l-a sancţionat cu două etape de suspendare şi 360 de lei penalitate sportivă pe antrenorul Mihai Teja, recent instalat la conducerea formaţiei FC Voluntari.

Sancţiunea a fost aplicată ca urmare a eliminării din ultima etapă desfăşurată în anul 2019. La acel moment antrenor al formaţiei CSM Poli Iaşi, Mihai Teja a primit cartonaşul roşu după ce a protestat la eliminarea jucătorului său, Luis Carlos Almada Soares "Platini", în partida cu FC Hermannstadt pierdută cu 0-1 (etapa a 22-a a Ligii I).

Ca urmare a acestei suspendări, Teja va debuta pe banca formaţiei FC Voluntari abia în 15 februarie, în partida cu Chindia Târgovişte, penultima a sezonului regulat al Ligii I.

Fotbalistul formaţiei CSM Poli Iaşi, Luis Carlos Almada Soares "Platini", eliminat în meciul cu FC Hermannstadt din etapa a 22-a a Ligii I, a primit o suspendare de 2 etape şi o penalitate sportivă de 3.000 de lei.

  Comisia de Disciplină i-a mai sancţionat cu câte o etapă de suspendare şi 740 lei penalitate sportivă pe Franck Alex Neeb Noma Blaise Yameogo (Chindia Târgovişte) şi Andrei Răuţă (Academica Clinceni) pentru cartonaşele roşii primite în etapa a 22-a a Ligii I.
 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: frf fc voluntari mihai teja