x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Anunț OFICIAL. Dinamo a anunțat despărțirea de Dusan Uhrin

Anunț OFICIAL. Dinamo a anunțat despărțirea de Dusan Uhrin

09 Mar 2020   •   17:12
Anunț OFICIAL. Dinamo a anunțat despărțirea de Dusan Uhrin
Sursa foto: Fricoolinek ( CC-BY-SA-4.0)

Antrenorul echipei Dinamo București, Dusan Uhrin, și-a anunțat demisia după înfrângerea din meciul cu Poli Iași. Oficialii din Ștefan cel Mare au anunțat despărțirea oficială de antrenorul ceh. Din informațiile FANATIK, cehul a acceptat rezilierea după ce a fost asigurat că va primi restanțele salariale de pe ultimele trei luni și banii pentru plata chiriei, o sumă cumulată de 31.800 de euro.

 

„FC Dinamo Bucureşti şi antrenorul principal Dusan Uhrin au convenit astăzi încheierea pe cale amiabilă a raporturilor contractuale, a anunţat conducerea executivă a clubului din Ştefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

Din luna august a anului trecut la conducerea tehnică a echipei, Dusan Uhrin a adunat 12 victorii la Dinamo, 9 în campionat şi trei în Cupa României, cea mai importantă fiind obţinută în urmă cu trei săptămâni, 2-1 cu FCSB pe Arena Naţională.

Îţi mulţumim, Dusan, în numele tuturor dinamoviştilor, pentru tot ce ai făcut pentru club şi pentru echipă şi îţi transmitem mult succes în carieră!

16 august 2019 este data primului meci al roş-albilor cu Dusan Uhrin la conducerea tehnică a echipei, Chindia Târgovişte vs Dinamo Bucureşti, scor 3-2 în etapa a şasea din Liga 1.

9 victorii a obţinut Dinamo cu Dusan Uhrin pe bancă în 23 de meciuri disputate în Liga 1, 8 pe teren propriu şi una în deplasare. Echipa din Ştefan cel Mare a mai adunat 4 remize şi 10 înfrângeri în această ediţie de campionat.

3 meciuri a jucat Dinamo în Cupa României cu Dusan Uhrin ca principal, toate câştigate, 3-1 cu UTA, 4-0 cu Foresta Suceava şi 1-0 cu Academica Clinceni.

7 luni a adunat Dusan Uhrin la conducerea tehnică a dinamoviştilor, din 13 august 2019 şi până astăzi.

52 de ani a împlinit Dusan Uhrin în urmă cu câteva luni, pe 11 octombrie", a transmis clubul din "Ştefan cel Mare". 

×
Subiecte în articol: Dusan Uhrin Jr