x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Hegemonie vișinie: CFR Cluj, vechea și noua campioană a Ligii 1!

Hegemonie vișinie: CFR Cluj, vechea și noua campioană a Ligii 1!

03 Aug 2020   •   22:31
Hegemonie vișinie: CFR Cluj, vechea și noua campioană a Ligii 1!
Sursa foto: Hepta

Clujenii au câștigat Liga 1 pentru a treia oară la rând, după 3-1 cu CS Universitatea Craiova, într-un meci jucat pe „Ion Oblemenco”, cu titlul pe masă.

După ce Comitetul Executiv al FRF a decis, astăzi, că meciul dintre CS Universitatea Craiova și CFR Cluj se va încheia doar cu o învingătoare clară, care va deveni campiona Ligii 1 și  reprezentata României în Liga Campionilor, cele două echipe din fruntea clasamentului au jucat practic o finală, cu titlul pe masă. În aceste condiții, CS Universitatea Craiovei, gazda partidei, părea favorită încă din start, datorită jocurilor sale entuziasmante din ultimele etape, precum și absenței, de pe banca clujenilor, a „motorului” echipei CFR, antrenorul Dan Petrescu.

Partida a început cum nu se poate mai bine pentru gazde. În minutul 9, fostul căpitan al dinamoviștilor, Dan Nistor, a preluat mingea pe piept și a tras un șut fantastic de la circa 25 de metri, la care portarul CFR-ului, Arlauskis, nu a avut nicio șansă. Universitatea conducea cu 1-0, însă s-a retras prea devreme, cedând inițiativa mult mai experimentaților oaspeți. Iar dominarea clujenilor s-a făcut simțită rapid pe tabela de scor. În minutul 36, Vinicius egalează după un corner executat de Deac. După pauză, urmând același scenariu, CFR Cluj preia conducerea prin Kevin Boli, care reia cu capul, din 6 metri, o centrare a aceluiași Deac. Oltenii au căzut total după golul doi al clujenilor, iar în minutul 77, Deac a transformat fără emoții penalty-ul acordat de arbitrul Hațegan, după un duel între Cosic și Vincius.

×
Subiecte în articol: cfr cluj