x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dan Petrescu nu crede că echipa sa va câștiga campionatul

Dan Petrescu nu crede că echipa sa va câștiga campionatul

10 Mar 2020   •   10:31
Dan Petrescu nu crede că echipa sa va câștiga campionatul

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, a spus, la finalul întâlnirii cu Gaz Metan Iași, că nu crede că echipa sa poate câștiga campionatul.

Ardelenii au obţinut o remiză albă pe terenul medieşenilor şi sunt acum la patru puncte peste FCSB şi Universitatea Craiova.

„Când nu marcăm goluri, sunt îngrijorat. Dar nu doar atacanţii trebuie să marcheze. Şi fundaşii, şi mijlocaşii au avut ocazii. E clar, eu nu cred că vom câştiga acest campionat, merg pe această idee. Sunt prea multe lucruri care se-ntâmplă. N-avem nici noroc şi n-avem nici altele. Asta e părerea mea, chiar dacă toţi ne văd favoriţi", a spus antrenorul CFR Cluj, la Digi Sport.

Dan Petrescu a făcut un apel la medieşeni să joace la fel de determinaţi şi cu restul echipelor, nu doar contra CFR-ului.

„N-am înţeles sacrificiul ăsta al lor pentru un punct. Punctul ăsta nu-i ajută prea mult. Dar sperăm să joace la fel în continuare, cu determinarea asta. Voi fi şi eu mulţumit să-i văd pe Marius Constantin şi pe Pleşca să joace cum o fac împotriva mea. Marius Constantin a fost jucătorul meu în China, când evoluează împotriva mea e cel mai bun de pe teren. Să facă la fel şi la meciurile viitoare”, a spus Petrescu.

În etapa următoare, CFR Cluj se va întâlni cu FCSB, iar antrenorul ardelenilor este de părere că jucătorii săi vor avea parte de un nou meci greu.

„Meciul cu FCSB va fi trist fără spectatori, la fel ca azi. O să fie cu nervi, cu ţipete, urlete, dramatism. Va fi un meci strâns, cu intensitate, pe muchie de cuţit, aşa au fost mereu jocurile cu FCSB”, a declarat Petrescu.

Mediafax

×
Subiecte în articol: fotbal dan petrescu campionat