x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mihalcea, demis de Dinamo!

Mihalcea, demis de Dinamo!

13 Iul 2020   •   22:21
Mihalcea, demis de Dinamo!

Doar șapte partide a rezistat Adrian Mihalcea la Dinamo. Fostul atacant al „câinilor” a obţinut o singură victorie în șapte partide pe banca lui Dinamo, iar echipa a ajuns pe loc retrogradabil în Liga 1.

Programul Doar Dinamo Bucureşti a anunţat că a preluat controlul clubului şi prima decizie majoră este schimbarea lui Adrian Mihalcea. În locul acestuia a fost numit Gheorghe Mulţescu, urmând ca secund să fie Cornel Ţălnar.

„Board-ul DDB şi-a exprimat acordul în legătură cu schimarea conducerii tehnice, cu condiţia ca din partea conducerii administrative a clubului să existe o asumare totală a deciziei. Dorim să-i mulţumim lui Adi Mihalcea pentru toată strădania şi pentru faptul că a acceptat să vină la Dinamo într-o situaţie foarte delicată a echipei. A găsit un lot decimat, format din jucători descurajaţi. Cineva mai sus de poziţia antrenorului va trebui să-şi asume tot procesul de degradare de la echipă. Propunearea înaintată către boardul DDB este un nou staff tehnic, avându-l ca antrenor pe Gigi Mulţescu. Acesta ar urma să fie ajutat de o altă glorie dinamovistă, Cornel Ţălnar. Apreciem disponibilitatea lui Gigi Mulţescu de a se implica într-un moment delicat ca acesta. Se ştie despre el că a salvat şi alte echipe aflate într-o situaţie asemănătoare. Mulţescu este cunoscut ca un antrenor scump. CV-ul său îi permite să aibă astfel de pretenţii", au anunţat suporterii lui Dinamo pe pagina de Facebook.

Dinamo este pe locul 7 în play-out cu 21 de puncte după 7 partide, la 1 punct în spatele celor de la Poli Iaşi şi la 5 puncte sub Academica Clinceni.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: demis de la dinamo