x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Primul pas greşit în play-off pentru CFR Cluj

Primul pas greşit în play-off pentru CFR Cluj

09 Mar 2020   •   23:57
Primul pas greşit în play-off pentru CFR Cluj

CFR Cluj a făcut primul pas greşit în play-off. Echipa lui Dan Petrescu a remizat pe terenul lui Gaz Metan Mediaş, scor 0-0, într-un meci jucat fără spectatori.

Dan Petrescu a produs una dintre cele mai rapide schimbări din istoria campionatului de fotbal din România. Tânărul Alin Fica a fost înlocuit după aproximativ 24 de secunde scurse din meciul cu Gaz Metan Mediaş.

Campioana României nu a reuşit să înscrie în poarta lui Pleşca. Cea mai mare ocazie i-a aparţinut lui Vinicius, în minutul 75, când portarul medieşenilor a fost nevoit să respingă în corner. Gaz Metan nu a trimis niciun şut pe poartă, iar CFR Cluj a rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Ovidiu Hoban, din prelungiri.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a ajuns la 30 de puncte acumulate în play-off. Echipa lui Dan Petrescu e la patru lungimi în faţa celor de la FCSB şi Universitatea Craiova, iar în următoarea rundă va primi vizita vicecampioanei.

Gaz Metan Mediaş se menţine pe ultimul loc loc în play-off, cu 23 de puncte. Formaţia lui Edward Iordănescu va juca pe terenul Astrei Giurgiu în etapa următoare.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: cfr cluj