x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Atacantul Florin Andone va fi indisponibil două luni și jumătate din cauza unei accidentări

Atacantul Florin Andone va fi indisponibil două luni și jumătate din cauza unei accidentări

11 Noi 2019   •   13:24
Atacantul Florin Andone va fi indisponibil două luni și jumătate din cauza unei accidentări
Sursa foto: antena1

Atacantul Florin Andone, convocat la echipa naţională pentru meciurile cu Suedia şi Spania, din preliminariile EURO 2020, va fi indisponibil circa două luni şi jumătate din cauza unei accidentări suferite sâmbătă, în campionatul Turciei.

''În urma examenului RMN, diagnosticul iniţial s-a confirmat, din păcate. În urma dialogului dintre staff-ul medical al naţionalei cel al clubului din Istanbul, Florin a suferit o leziune parţială a ligamentului colateral intern de la genunchiul drept şi va absenta cel puţin 2 luni - 2 luni şi jumătate, perioada estimată pentru recuperare'', precizează FRF.

Andone a fost prezent pe teren doar 11 minute în meciul pe care echipa sa, Galatasaray, l-a câştigat sâmbătă cu Gazişehir (2-0), formaţie antrenată de Marius Şumudică, la Gaziantep, fiind înlocuit cu Ryan Babel.

Florin Andone va reveni deci pe teren în 2020, urmând să rateze ultimele două meciuri ale echipei ''Cim Bom'' în Liga Campionilor. Internaţionalul român va reveni la Galata după pauza hibernală, Super Lig, prima ligă din Turcia urmând să se reia pe 18 ianuarie.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte în ultimele două partide din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2020 selecţionata Suediei, vineri 15 noiembrie (ora 21:45), pe Arena Naţională din Capitală, şi reprezentativa Spaniei, luni 18 noiembrie (ora 21:45), pe Stadionul Wanda Metropolitano din Madrid.

După opt partide disputate, România ocupă locul 3 în Grupa F a preliminariilor, cu 14 puncte, şi are nevoie de o victorie în partida cu Suedia şi un rezultat de egalitate cu Spania pentru a se califica la EURO 2020.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: florin andone fotbal