x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ibrahimovic a venit la AC Milan pentru „ultima doză de adrenalină”

Ibrahimovic a venit la AC Milan pentru „ultima doză de adrenalină”

03 Ian 2020   •   20:30
Ibrahimovic a venit la AC Milan pentru „ultima doză de adrenalină”

Fotbalistul suedez Zlatan Ibrahimovic a asigurat vineri că nu a venit la AC Milan pentru a fi „o mascotă”, ci pentru „ultima doză de adrenalină”, dorind să ajute această echipă pe care o iubeşte să iasă din perioada proastă prin care trece, relatează AFP.

„Nu sunt aici ca mascotă, ca să dansez lângă Diavol (mascota clubului - n. r.)”, a spus vedeta de 38 de ani într-o conferinţă de presă la Milano, la o săptămână după ce a semnat cu gruparea lombardă.

„Caut ultima doză de adrenalină pe care o voi putea avea. La vârsta mea, nu cauţi altceva decât o provocare”, a adăugat atacantul.

„Să ai 38 de ani şi să fii transferat de AC Milan nu este ceva ce se întâmplă des, să vin aici înseamnă că mai am ceva de oferit”, a afirmat cel care a lăsat o amprentă puternică asupra echipei la care a evoluat între 2010 şi 2012. El a marcat atunci 56 de goluri în 85 de meciuri şi a dus-o pe Milan la câştigarea ultimului său titlu de campioană în 2011.

Milan este acum doar pe locul 11 în Serie A, mai aproape de zona retrogradării decât de poziţia a 4-a, ultima care duce în Liga Campionilor.

„Lucrurile trebuie îmbunătăţite pe teren şi de asta mă aflu aici. Milan rămâne Milan şi marca ACM este ceva ce nu poate dispărea, nu poţi să schimbi istoria”, a declarat suedezul.

„Am mai multe oferte acum decât aveam la 28 de ani”, a continuat atacantul, a cărui destinaţie a făcut obiectul a numeroase zvonuri, după despărţirea de Los Angeles Galaxy la mijlocul lui noiembrie şi momentul când a semnat cu Milan, pe 27 decembrie.

El a semnat cu Milan un contract pe şase luni, cu opţiune de prelungire pentru un an, şi va avea un salariu de 3,5 milioane de euro.

„Sper să joc imediat”, a indicat Ibrahimovic. El ar urma să debuteze în meciul de luni cu Sampdoria, din etapa a 18-a.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Zlatan Ibrahimovic