x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Italia amână cinci meciuri din această etapă din Serie A din cauza epidemiei de coronavirus

Italia amână cinci meciuri din această etapă din Serie A din cauza epidemiei de coronavirus

29 Feb 2020   •   18:00
Italia amână cinci meciuri din această etapă din Serie A din cauza epidemiei de coronavirus

Liga Profesionistă de Fotbal din Serie A a decis ca o parte dintre meciurile din această etapă să nu se mai joace în acest weekend, deşi iniţial cinci partide ar fi trebuit să se desfăşoare cu porţile închise, sâmbătă a fost luată o nouă, anunță, sâmbătă, gazzetta.it.

Meciurile nu se vor mai juca şi vor fi amânate pentru 13 mai.

Printre partidele amânate se numără şi derby-ul mult aşteptat, Juventus - Inter, primele două clasate în Serie A. În plus, meciurile Udinese-Fiorentina, Milan-Genoa, Parma-Spal şi Sassuolo-Brescia au fost amânate.

De asemenea şi finala Cupei Italiei ba fi mutată la dată 20 mai 2020.

„Având în vedere succesiunea numeroaselor intervenţii de urgenţă făcute de Guvern pentru a proteja sănătatea şi siguranţa publică; preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal din Serie A anunţă că vor fi amânate următoarele partide din această sătămână din campionatul din Serie A TIM, iniţial propuse pentru a fi jucate cu porţile închise: Juventus-Inter, Milan-Genoa, Parma-Spal, Sassuolo-Brescia, Udinese-Fiorentina. Data de recuperare a meciurilor este miercuri, 13 mai 2020. Astfel, finala Cupei Italiei va fi programată pentru ziua de miercuri, 20 mai 2020”, anunță un comunicat de presă al Ligii Profesioniste de Fotbal Italia, conform gazzetta.it.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: italia coronavirus