x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Karolina Pliskova - Ashleigh Barty, finala de la Wimbledon 2021

Karolina Pliskova - Ashleigh Barty, finala de la Wimbledon 2021

08 Iul 2021   •   22:10
Karolina Pliskova - Ashleigh Barty, finala de la Wimbledon 2021
Sursa foto: Hepta

Jucătoarea cehă de tenis Karolina Pliskova (13 WTA, favorită nr. 8) va fi adversara australiencei Ashleigh Barty (1 WTA, principala favorită) în finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului.

Joi seara, Karolina Pliskova, 29 de ani, fost lider mondial, a trecut în cea de-a doua semifinală a competiţiei de pe iarba londoneză de belarusa Arina Sabalenka (4 WTA, favorită nr. 2) cu 5-7, 6-4, 6-4, după aproape două ore de joc.

Ashleigh Barty se va lupta sâmbătă pentru al doilea titlu de Grand Slam din carieră, după ce a trecut în două seturi, în semifinala de la Wimbledon, de campioana din 2018, Angelique Kerber, reușind în setul doi să recupereze un break.

Numărul 1 mondial în clasamentul feminin profesionist de tenis, australianca Ashleigh Barty, va juca în cea de-a doua finală de Grand Slam după ce a eliminat-o în ediția din acest an pe campioana din 2018, Angelique Kerber, cu 6-3, 7-6 (3), în semifinalele de la Wimbledon, după un meci ce a durat o oră și 29 de minute.

 

Mediafax

×