x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep, despre perioada petrecută departe de tenis: Mi-e dor să lovesc mingea, să concurez

Simona Halep, despre perioada petrecută departe de tenis: Mi-e dor să lovesc mingea, să concurez

09 Mai 2020   •   20:24
Simona Halep, despre perioada petrecută departe de tenis: Mi-e dor să lovesc mingea, să concurez

Simona Halep a vorbit pentru presa italiană despre această perioadă în care este nevoită să stea departe de tenis.Campioana noastră spune că îi lipseşte tot ceea ce înseamnă a fi un sportiv profesionist: competiţia, adrenalina şi călătoriile.

”Mi-e dor să lovesc mingea, să concurez, să călătoresc. De fapt, îmi lipseşte totul. Este amuzant, când ceva îţi este luat, atunci realizezi cât însemna pentru tine. Viaţa mea, aşa cum o ştiu, s-a schimbat peste noapte. A fost foarte ciudat. Încerc să mă bucur de avantaje. Mă bucur de timpul petrecut acasă, că sunt lângă familia mea, lângă prieteni, sunt sănătoasă şi mă relaxez puţin”, a declarat Halep pentru primaonline.it.

Halep a vorbit şi despre ce a simţit când a auzit că turneul de la Wimbledon se anulează. Campioana en-titre spune că va mai aştepta un an până va putea să îşi apere titlul.

”A fost trist. Finala de anul trecut va rămâne întotdeauna una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea. Trecem prin ceva mai mare decât tenisul. Wimbledon se va întoarce. Trebuie doar să mai aştept un pic pentru a-mi apăra titlul”.

Simona a devenit campioană la Wimbledon, după ce a învins-o pe Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2.

 Mediafax

×
Subiecte în articol: simona halep