x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

24 Apr 2009   •   00:00

!! Ne enervează că justiţia din România e oarbă de-a binelea. În vreme ce femeia din Bragadiru care a vrut să-şi vândă copiii a fost eliberată după numai 24 de ore, oamenii de fotbal implicaţi în scandalul mitei sunt băgaţi la "bulău" pentru 29 de zile, cu cătuşe, cu mascaţi, cu tot alaiul. Ăştia da pericol public!



!! Ne enervează ăia care nu au avut nimic mai bun de făcut decât să fure florile şi brăduţii din faţa Casei Presei. Le-or fi trebuit la vreo înmormântare?


!!
Ne enervează câinii (cu stăpân şi fără!), că nu strâng după ei după ce se duc la toaletă pe trotuar. Şi de-a dreptu' ne înnegreşte ziua faptul că în fiecare zi, în acelaşi loc, apare un rahat nou. Şi, ah, da! Ne enervează nesimţiţii care flegmează pe trotuar! Noi credem că foarte mulţi oameni au probleme pulmonare în România.


!!
Ne enervează adolescenţii sociopaţi care, în autobuz, ascultă muzică la căşti, stau în uşă şi n-aud când îi întrebi dacă coboară la prima. Trebuie să te prăvăleşti peste ei să te bage-n seamă. Sau să urli până-ţi ies plămânii. Să ştie toată lumea unde cobori tu.


!! Ne enervează PR-ii care ne sună să ne spună că ne vor trimite un comunicat de presă, după care ne sună să ne întrebe dacă l-am primit, apoi ne trimit iar comunicatul, după care ne sună să ne întrebe dacă ni se pare interesant, după care ni-l trimit iar, după care ne sună să ne întrebe...


!! Ne enervează că valul de frig care vine dinspre Rusia s-a găsit să traverseze ţara noastră taman în preajma sfârşitului de săptămână. Mai făceam şi noi un grătar, un mic, o atenţie, o măslină... Aşa, trebuie să numărăm banii. Eh, care bani? Nu e criză?


!! Ne enervează sistemul de semaforizare de la intersecţia din faţa Casei Presei Libere, pentru că e periculos de prost sincronizat în anumite porţiuni. De pildă, traversarea dinspre Parcul Herăstrău a Şoselei Bucureşti - Ploieşti e o aventură riscantă pentru pietoni. Chiar dacă ei văd verde în faţa ochilor, dinspre Kiseleff sau dinspre World Trade Center vin cu viteză autovehiculele care nu văd nimic, ei plecând pe liber dat de semafoarele de pe arterele respective.

Când dau să intre pe Bucureşti - Ploieşti, la intersecţia cu pricina, şoferii n-au cum să observe culoarea verde a semaforului NUMAI pentru pietoni. Semafor care nu e dotat nici măcar cu un bec lateral portocaliu-intermitent de avertizare. Şi ţine şi puţin, doar câteva secunde.

×
Subiecte în articol: observator enervează