x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Ministrul interimar al Educației face apel la calm: Părinții, elevii să meargă la școală

Ministrul interimar al Educației face apel la calm: Părinții, elevii să meargă la școală

08 Mar 2020   •   15:00
Ministrul interimar al Educației face apel la calm: Părinții, elevii să meargă la școală
Sursa foto: guv.ro

Ministrul interimar al Educației, Monica Anisie, a făcut, duminică, un apel la calm, solictându-le elevilor și părinților să meargă luni la școală și precizând că panica, în aceste situații, "nu ne face bine".

"Aș face un apel la calm pentru că nu este cazul deocamdată să ne alarmăm. Părinții, elevii să meargă la școală și pe această cale fac un apel la autoritățile publice locale să acorde o atenție sportiă școlii, să doteze cu săpun, cu dezinfectant, cu tot ceea ce trebuie pentru a preveni cazurile de îmbolnăviri și pentru a crea o stare de bine copiilor la școală. Cred că panica nu ne face bine și avem atâtea lucrui bune de făcut la școală sau la universitate. Dacă nu se întâmplă să avem niciun caz confirmat, nu văd de ce am intra într-o panică din aceasta din care nimeni nu cred că iese bine", a declarat Monica Anisie, la Digi 24.

La momentul acesta, sunt patru cazuri de elevi confirmați cu COVID-19, trei din Timiș și unul din Hunedoara.

Ministrul interimar al Educației a anunțat că a stabilit luni o întâlnire cu colegi cu reprezentanți ai societății civile pentru a găsi o soluție în așa fel încât dacă vor exista foarte multe cazuri de COVID-19 , să se găsească o soluție și de realizare a cursurilor online.

Mediafax

×
Subiecte în articol: monica anisie