x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Monica Anisie, despre procesul de transparentizare a tezelor de doctorat: Le voi publica pe toate

Monica Anisie, despre procesul de transparentizare a tezelor de doctorat: Le voi publica pe toate

04 Mar 2020   •   16:25
Monica Anisie, despre procesul de transparentizare a tezelor de doctorat: Le voi publica pe toate

Ministrul propus la Educație și Cercetare, Monica Anisie, a anunțat, miercuri, la audierea în comisiile parlamentare de specialitate din Parlament, că a început procedura de publicare a tezelor de doctorat.

Monica Anisie a mai precizat că se avea în vedere publicarea tezelor de doctorat pe 24 martie.

„Astăzi, chiar în acest moment, puteți intra pe site și să vizualizați primele teze pe care noi le-am pus în transparență publică”, a precizat ministrul propus. „Am decis ca, începând de astăzi, să începem procesul de transparentizare şi, pe măsură ce se încarcă, veţi avea din ce în ce mai multe teze de doctorat pe site.Ceea ce vă pot asigura este faptul că le voi publica pe toate. Și cred că odată început acest proces, nimeni nu-l va mai întoarce.”, a mai adăugat Anisie.

Ministerul Educaţiei a publicat 1.335 de teze de doctorat, după ce Liga Studenţilor a cerut publicarea tuturor tezelor de doctorat şi pedepse pentru sustragerea, distrugerea sau comercializarea lor. Reprezentanții Ligii spuneau că dacă se publică toate tezele de doctorat ar începe „o curăţenie generală în toate instituţiile de învăţământ”.

×
Subiecte în articol: monica anisie teze de doctorat