x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Studenţii vor să meargă la examene cu măști și mănuși

Studenţii vor să meargă la examene cu măști și mănuși

30 Apr 2020   •   17:16
Studenţii vor să meargă la examene cu măști și mănuși

Studenţii vor să meargă la examene, cu măşti şi mănuşi, în loc să dea examene onșine, care pot să îi pună mai mult în dificultate.

Facultatea în timpul epidemiei este o adevărată provocare pentru studenţi. Aceştia se plâng că nu învaţă mare lucru la cursurile online şi se tem că în sesiune vor lua note mici.

Andrei-Ionuţ Căcîrlău, student la Sibiu, spune că, deşi pregătirea este mai slabă, se aşteaptă ca subiectele de la examenele online să fie mult mai grele decât cele de până acum.

„Studentul se va pregăti şi va fi o pregătire individuală, iar cadrele didactice vor încerca să formuleze nişte subiecte astfel încât să nu te poţi inspira, să spun aşa, din cărţi sau de pe internet. Iar aici va fi o problemă pentru că notele vor fi nu foarte bune”, spune Andrei-Ionuţ Cocîrlău, reprezentantul studenţilor de la Drept ULBS.

Andrei spune că studenţii ar putea merge la facultate pentru a susţine examenele, cu respectarea tuturor normelor de protecţie.

„Se pot chema între anumite ore doar o grupă de studenţi sau jumătate dintr-o grupă de studenţi şi s-ar putea susţine examele şi în acest format, cu respectarea distanţei prevăzute de lege, purtarea de măşti şi mănuşi”, mai spune Andrei.

Andrei Ionuţ Cocîrlău a ajuns în atenţia opiniei publice după ce şi-a dat în judecată liceul pentru abuzuri şi a câştigat procesul în care s-a reprezentat singur.

(sursa: Mediafax)

×