x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe IMAGINI INCREDIBILE pe Marte: Ce a surprins roverul Curiosity pe cerul marțian. "Asistăm la un moment istoric!" (VIDEO)

IMAGINI INCREDIBILE pe Marte: Ce a surprins roverul Curiosity pe cerul marțian. "Asistăm la un moment istoric!" (VIDEO)

30 Ian 2014   •   11:44
IMAGINI INCREDIBILE pe Marte: Ce a surprins roverul Curiosity pe cerul marțian. "Asistăm la un moment istoric!" (VIDEO)

Vânătorii de OZN-uri cred că au găsit dovada potrivit căreia un obiect zburător neidentificat a brăzdat cerul marțian, scrie Daily Mail. Ei spun că o fotografie făcută de roverul Curiosity arată o posibilă navă extraterestră. În imagine, un obiect luminos poate vi observat cum, aparent, lasă o urmă pe cerul planetei Marte.

Potrivit tabloidului britanic, videoclipul postat pe YuTube de utilizatorul Streetcap1 folosește o imagine păstrată în serverele NASA.

"Dacă mărim obiectul vom observa o forma conică, cu o masa centrală rotundă și ceva ca un propulsor în partea din spate", scrie site-ul Bublews.

"Un alt OZN a fost prins în fotografie de către rover pe Marte. Dacă te uiți atent la el, vezi o urmă în spatele său și se pare că este în mișcare, în partea de sus a fotografiei", potrivit ufosightingsdaily.com.

Părerile celor care au vizionat înregistrarea sunt însă împărțite.

"Imaginile au fost înregistrate în deșertul Atacama, din Chile. De aceea vedem tot felul de obiecte zburând, șobolani, șopîrle", este de părere kcsunnyone.

"Interesant. Sper că NASA va studia îndeaproape aceste dovezi", scrie InukCanuck.

"Poate fi doar o stea sau o planetă, văzute de la niveul solului", comentează Ian MacFarlane.

"Cu siguranță este un OZN. Asistăm la un moment istoric!", crede Andrew Lain.

Curiosity a ajuns pe Marte pe 6 august 2012 și a folosit timpul pentru a analiza peisajul și geologia planetei roșii. Roverul, care a costat 2,5 miliarde de dolari, a fost trimis de NASA pentru a evalua dacă planeta cea mai asemănătoare cu Pământul are condiții prielnice de viață.

×